Ma leszel a legönállóbb - Egymondatos Horoszkóp: November 15. csütörtök

2018.november.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét közepén és még pár napig, amikor a Mars harmonikus fényszöget zár be az Uránusszal, végre kitörhetsz a megszokott kerékvágásból, a rutin unalmából, növelheted mozgásteredet és merész elképzeléseidet is villámgyorsan megvalósíthatod. Nagyobb önállóságra tehetsz szert, ráadásul valami egészen új tevékenységbe is belevághatsz. Különösen újítók, mérnökök és feltalálók számára ígér sikeres napokat ez a konstelláció. A rutinmunkát most inkább másokra hagyod, szívesebben tevékenykedsz olyan területeken, ahol újszerű dolgokat kell kiagyalni. Az együttműködés és a csapatmunka viszont alapkövetelménynek számít a munkahelyeden.

Független
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Új szelek fújdogálnak magán- és közösségi életedben egyaránt, egészen új területeket akarsz felfedezni, és a váltás kapcsolataidnak átminősülését is jelentheti.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha főnököd sorozatosan megbánt, számodra központi kérdés a pályamódosítás: de remélhetőleg gondolsz arra, hogy semmit sem szabad elhamarkodnod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tanulmányokkal, külfölddel kapcsolatos ügyekben izgalmas fordulatok, és a mai napon váratlan ismeretség zökkent ki megszokott életviteledből.

Rák (06. 22-07. 22.) Változás történhet a munkakörülményeidben, de ez sem akadályozhat meg abban, hogy üzleteidnek egyikét a céges számítógépeden vagy a mobilodon bonyolítsd.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kételyeid vannak a párkapcsolatodat illetően, mert a párod megváltozott vagy elutazott külföldre, ki kell derítened, van-e még esélyetek a közös jövőre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahely-változtatás révén növelheted bevételedet, bátran belevághatsz új feladatokba, a hirtelen elhatározások szerencsét hoznak a munkádban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod fél az elkötelezettségtől, te viszont nem vagy hajlandó annyival beérni, hogy csak futó viszonyotok legyen, adj időt neki, hogy megváltozzon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egyre zsúfoltabb a programod, de mivel stresszes, feszített munkatempóban képtelen leszel végigcsinálni az elkövetkező időszakot, lazíts, ha teheted.

Ez a horrorfilm passzol hozzád a csillagjegyed szerint [https://www.glamour.hu/glamour-horoszkop/ez-a-horrorfilm-passzol-hozzad-a-csillagjegyed-szerint/76fqnnw]

Ez a horrorfilm passzol hozzád a csillagjegyed szerint

Nyilas (11. 23-12. 21.) Izgalmas e-mail üzenetet találhatsz a postaládádban: valaki randevút kér tőled, s egyben felsorolja kedvenc időtöltéseit is, te pedig rögtön vevő vagy a humorára.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a lakásodban könnyen elromolhat valami, első dolgod legyen, hogy valamennyi elektromos berendezést ellenőrizz, nehogy váratlan kiadásra kerüljön sor.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Úgy érzed, hogy olyan változásokon mész keresztül, amelyek növelik mozgásteredet, esetleg új feladatot kapsz, ami kifejezetten neked való kihívás.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha sokszor megégetted már magad, érthető, ha balsejtelmeid nem hagynak nyugodni, de ha minden mögött átverést gyanítasz, nehéz lesz új üzletet kötnöd.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője