Ma megoldhatod a problémákat - Egymondatos horoszkóp - január 4. péntek

2019.január.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A barátságos Nap-Neptunusz rezgéseknek köszönhetően ma erősek a megérzéseid, és intuíciódra hallgatva könnyen megoldhatod problémáidat. Ha romantikára vágysz és hiszel a tündérmesékben, ma akár egy fehér lovas herceget vagy egy kacsalábon forgó kastélyt is kívánhatsz. Megbocsáthatsz ellenfeleidnek, és mivel könnyen ráhangolódsz mások hullámhosszára, átérzed a környezetedben lévő emberek helyzetét. Művészek, zenészek, alkotók számára ez a fényszög megnyitja a siker felé vezető utat, míg mások külföldön, talán a tengerparton találják meg lelkük nyugalmát.

Kos (03. 21-04. 20.) Érdemes szívességet tenni a főnöködnek, aki teljesíti kívánságodat, előnyös helyzetbe juttathat, de te is találd meg a módját, hogy segítséget kaphass másoktól.

Bika (04. 21-05. 20.) Jó társaságba invitálnak, talán külföldön köszöntöd az év első napjait, de ha egy igazán érdekes ajánlatot kapsz, fogadd el, ne sokat fontolgass, legfeljebb pendlizel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egyik rokonod tűnik fel a szakmai vagy pénzügyi hányódásodban megmentőként, ám ha túl sok áldozatot vállalsz a munkahelyeden, akkor csapdába estél.

Rák (06. 22-07. 22.) Megérzéseid segítségedre lehetnek egy szerelmi vagy üzleti szituációban, ám ha kimerült vagy, utazgass, próbáld ki az autogén tréninget, a meditációt.

Új év, új lehetőségek, új álmok - Mit hoz neked a január a horoszkópod szerint?

Új év, új lehetőségek, új álmok - Mit hoz neked a január a horoszkópod szerint?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha abban bízol, hogy némi rafinériával eléred azt, amit közvetlenül nem mersz kérni, aláásod anyagi helyzetedet - a D-vitamin hiány pedig depressziót okozhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felbukkan a színen a mesebeli herceg, de ha hajlandó vagy hozzámenni az első megfelelőnek látszó pasihoz, aki az utadba került, nincs semmi valóságérzéked.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Eddig igyekeztél gyakorlatias lenni, de ha semmit sem értél el vele, akkor talán érdemes lenne kamatoztatni gazdag fantáziádat, hogy elnyerhess egy megbízást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvedre romantikázhatsz, de óvakodj attól, hogy nős vagy alkoholista partnerrel kavarj, művészként viszont végre megadatik neked a nagy lehetőség.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel nem tudsz idejében nemet mondani, készségesen felkarolod például egy szerencsétlen rokonodnak az ügyét, akinek pénzre vagy segítségre van szüksége.

Bak (12. 22-01. 20.) Az érzelmek terén vannak ugyan hiányosságaid, de egyik üzletfeled felszínre hozza romantikus oldaladat, amelynek létezéséről eddig talán sejtelmed sem volt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha segíteni akarsz a párodnak, abban segíts, hogy az álmaira összpontosíthasson, és meg tudja valósítani a terveit, csak a pénztárcádra tegyél lakatot.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátaid, kollégáid nagyon jó hatással vannak rád, élvezd társaságukat; ma hallgass zenét, vagy menj gyógyfürdőbe, állásügyben pedig kérj protekciót.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője