Ma mélyebb érzelmekre és túl szoros kapcsolatokra nem tartasz igényt - Egymondatos horoszkóp: szeptember 26.

2020.szeptember.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ezen a hétvégén a Vízöntőben járó Hold alkalmas arra, hogy felfrissítsd régebbi kapcsolataidat vagy rokoni körben csillogtasd meg segítőkészségedet, komputeragyadat. Mindenkivel barátságos leszel, de mélyebb érzelmekre és túl szoros kapcsolatokra nem tartasz igényt. Ma az újdonságoktól és a meglepetésektől sem kell félned, hiszen nem esik nehezedre régi beidegződéseidet átalakítani. Mivel a Vízöntő-Hold harmonikusan illeszkedik a Mérleg-Nappal, remekül érzed magad társaságban, de elemi csapásként élheted meg, ha szombat este történetesen nincs hová menned. A bulizás vagy a partira járás a mindennapi élet szürkeségéből való kilépés lehetőségét kínálja. Kipróbálhatsz egy új frizurát, a párodnál pedig jó pontot szerezhetsz, ha csapatként tevékenykedtek.

Ma mélyebb érzelmekre és túl szoros kapcsolatokra nem tartasz igényt - Egymondatos horoszkóp: szeptember 26.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Használd ki az alkalmat, törj ki a mindennapi rutinból, de azt is tartsd észben, hogy a házasság és a párkapcsolat is csapatsport, ahol együtt próbáltok nyerni.

Bika (04. 21-05. 20.) A munkádban ne ódzkodj a még szokatlan digitális tevékenységektől, de ha az ülőmunka miatt gyakran begörcsöl a lábad, ütögesd ököllel a vádli izmodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a rokonod divattanácsadóként vadító szexbombát varázsol belőled, és a pasik már mind a nyomodban vannak, nem szabad a pengeagyaddal elrémítened őket.

Rák (06. 22-07. 22.) Olyan üzleti ötletekkel foglalkozhatsz, amelyekből talán már konkrét tervek is lettek, s most elérkezett a nap, hogy idegen tőke segítségével cselekedni kezdj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerüld el a házasok csapdáját: ne hagyd, hogy az udvarlás izgalma után kapcsolatotok unalomba fulladjon, de ma neked kell beilleszkedned a párod világába.

Szűz (08. 24-09. 23.) Néha szükséged van a megújulásra: ma bátran térj el a megszokottól, próbálj ki egy új frizurát, de a számítógépeden is csinálhatsz egy gyors rendszerellenőrzést.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Gondolj vissza, milyen volt az első időszak kedveseddel: hetente többször szeretkeztetek, és a szerelem szinte vibrált köztetek – ma találj rá erre az élményre!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sétálj néhány órácskát a friss levegőn, ám ha problémák adódnak a családodban, viselkedésed megváltoztatásával saját javadra billentheted a mérleget.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kutass új elgondolások után, vadássz olyan értékes ötletekre, amelyeket mások sikerrel alkalmaztak, de ne hidd, hogy okosságod elriasztja a pasikat.

Bak (12. 22-01. 20.) Elégedetlenségednek jótékony hatása lehet kreativitásodra, nyerő ötletek kifejlesztésére: ha elégedett lennél anyagi helyzeteddel, soha nem látnál meg új lehetőségeket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne bosszankodj, ha a párod eddig csak két lábon járó agynak tekintett, ma egészen biztos, hogy bízik a képességeidben és talál rajtad valami különlegeset.

Halak (02. 20-03. 20.) Partneredet, aki egyelőre nem akarja lekötni magát, ne kényszerítsd olyasmire, amit nem akar, de mentesítsd őt a kapcsolattal járó mindenféle felelősség alól.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

10 alkalom, amikor Sydney Sweeney meztelenruhában lopta el a show-t

10 alkalom, amikor Sydney Sweeney meztelenruhában lopta el a show-t

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője