Ma ne féj önmagad adni - Egymondatos horoszkóp - június 16. vasárnap

2017.július.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold ma még mindig a Kos jegyében tartózkodik, nem félsz önmagadat adni, saját életedet élni. Délelőtt, amikor a Hold a Merkúrral, délután pedig a Szaturnusszal barátkozik, de a Plútóval összekap, az élet problémáit feladványként kezeled, és nem merülsz el annak elemezgetésében, miért nem megy valami, hanem energikusan keresed a megoldásokat. Sportolás vagy kerékpározás közben viszont óvd a fejedet és az arcodat. Ha viszont a Rákban lévő Nap ösztönzésére az otthonoddal kapcsolatos teendők élveznek prioritást, a tapétázással és a festéssel ma gyorsan végezhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma szórakozás közben is adódhat olyan alkalom, hogy új ismeretséget köthetsz, de ne ereszd ki a karmaidat, próbálj meg úgy viselkedni, mint a nők általában.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnered, vagy valaki a rokoni körből csúnyán kihasználhat, mert tudja rólad, hogy képtelen vagy nemet mondani, de te is mondj le a harapósság védőpajzsáról.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Telefonálsz, nyüzsögsz, választhatsz a családi program, vagy a társaság között, de valószínű, hogy úgy intézed a dolgaidat, hogy lehetőleg kijusson mindkettőből.

Rák (06. 22-07. 22.) Csak ronthatsz a családdal, a pénzzel vagy a pároddal kapcsolatos gondjaidon, ha félsz a konfliktusoktól, melyek együtt járnak a problémák kezelésével.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pihenésed is aktív, nyaralás közben képtelen vagy egy helyben maradni, de vigyázz, mert a víz nem védi meg bőrödet a leégéstől, sőt inkább segíti azt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod vagy a barátaid nem támogatják vállalkozásodat, akkor se bocsátkozz olyan szabálytalan pénzügyi tranzakcióba, amely túllépi a reális lehetőségeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod könnyen ki tud hozni a sodrodból, és jelenlétében állandóan ugrásra kész vagy, hogy a legnagyobb butaságokat kövesd el, sürgősen higgadj le.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki bírál, vagy olyasmit hallasz magadról, ami nem tetszik, ne vagdalkozz vaktában, így azokat az embereket is elkergetheted, akik jót akarnak neked.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha elutazol a pároddal, izgalmas lesz a víkended: kedvesed hivalkodik a potenciájával, de nem vagy olyan állapotban, hogy az üzletedet optimálisan vezesd.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha azt fontolgatnád magadban, vajon kibírja-e a párod feje, ha a húsklopfolóval csapnál rá, gondolj arra, hogy szívesen venné, ha nem próbálnád ki: nyugi!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma tárgyalhatsz munkáról, de ne használj olyan kifejezéseket, amelyek dühítenek másokat, és ne hasonlítsd össze a kedvesedet valamelyik régi szeretőddel.

Halak (02. 20-03. 20.) Míg mások nyaralnak, addig neked munkával kell töltened a napot: ez bizony kellemetlen, de ha ennek az anyagi oldalát nézed, rögtön más színben tűnik fel a világ.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője