Ma ne fogadj el semmilyen ajánlatot- Egymondatos horoszkóp - június 23. szombat

2018.június.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Rákban lévő Merkúr szembenállásba kerül a Bak-Plútóval, ma számíts arra, hogy valaki visszalép egy számodra fontos megállapodástól. Lehet, hogy dörzsölt, manipulatív ellenfelekkel kell megbirkóznod, akik nálad jobb, olcsóbb termékekkel vagy szolgáltatásokkal törnek be a piacra. De ne hagyd, hogy bárki is zsarolással vagy bűntudatkeltéssel kényszerítsen olyasmire, ami ellenkezik az érdekeiddel. Óvakodj attól, hogy áldozatul essél mások zsarolási vagy manipulációs kísérleteinek, de érdemes kutatómunkába fogni vagy rejtélyes ügyek felderítésén munkálkodni. Kapcsolataidban áss le a problémák gyökeréig, de eszedbe se jusson cinkelt lapokkal játszani.

Ma ne fogadj el semmilyen ajánlatot- Egymondatos horoszkóp - június 23. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma ne engedj a nyomásnak, de úgy fejtsd ki nézeteidet, hogy rokonaid vagy főnökeid nyugodtan képviselhessék saját véleményüket, akkor is, ha az eltér a tiédtől.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod elutazott, és nem hajlandó felvenni a telefont, azt azért csak ki kellene nyomoznod, hogy hol hagyhatsz neki üzenetet, de ne hagyd magad manipulálni!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha munkatársad vagy üzleti partnered megpróbálja megszegni a megállapodásotokat, tartsd szem előtt, hogy szerződéskötéskor kötelező az írásbeliség.

Rák (06. 22-07. 22.) Társad és gyermeked viselkedését ne analizáld, ne akarj az agyzsugorítójuk lenni, ne faggasd őket, de ne hagyd magad sem átejteni, sem befolyásolni!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha pénzről van szó, tartsd a szádat, és ha egyik barátod valami sötét, illegális ügyletre akar rábeszélni, közöld vele, hogy tűzze a kalapja mellé az ajánlatát!

Szűz (08. 24-09. 23.) Maradj ki a klikkekből, ne vidd túlzásba barátaid és kedvesed nyaggatását, de nyomatékosan tilts le mindenkit a magánéletedbe való beavatkozásról!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Úgy látszik, értesz a számítógépes üzlethez, de ma akkor se fogadj el semmilyen ajánlatot, és még a nagy dohányért vagy a hatalomért se engedj az elveidből!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha pénzügyi követelésed érdekellentétet jelent külföldi ügyfeleddel, aki nem hajlandó fizetni, szabadulj meg tőle, de távoli utazás előtt feltétlenül köss biztosítást!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Védekezz a manipuláció és a nyomásgyakorlás ellen, ne vegyél magad mellé üzlettársat, kölcsönt, kezességet se vállalj, de szolgáltatásaidat ne add el áron alul!

Bak (12. 22-01. 20.) Partnerednek, kollégáidnak semmi kifogásuk a szabályok ellen, csak a manipulatív módszereidet utálják, amikkel betartatod őket, viszont vigyázz a jogosítványodra!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Zokon veszed, ha kedvesednek eszébe sem jut, hogy a gondjaid iránt érdeklődjön, de te se szolgáltass ma ürügyet másoknak, hogy beleköthessenek a munkádba.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne barátkozz gyanús alakokkal, és ha inkább a nem kimondását gyakorolod az igen helyett, ritkábban tudnak rávenni olyasmire, ami ellenkeznek az elveiddel.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője