Ma ne rendeld alá magad mások irányításának - Egymondatos horoszkóp: január 19. vasárnap

2020.január.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold vasárnap estig a Skorpió jegyében jár ahol a Szaturnusszal és a Plútóval barátkozik: ha üzlettel, hasznos befektetéssel vagy karrierépítéssel foglalkozol, senkitől se hagyd magad eltántorítani. Hajlamos lehetsz az irányításra és az ellenőrzésre, de mivel a szex fűszerezi meg párkapcsolatodat, akkor az ideális szeretkezés legyen tabuk nélküli, talán még bizarr is. Az esti órákban, amikor a Hold már a Nyilas jegyében jár, pakold össze a holmidat, utazz, de óvakodj attól, hogy töméntelen mennyiségű édességet tömj magadba. Mivel a Nyilas-Hold nem kedvez a főzésnek, vacsorázz házon kívül, lehetőleg olyan étteremben, ahol bőséges kínálat áll a vendégek rendelkezésére egzotikus fogásokból.

Ma ne rendeld alá magad mások irányításának - Egymondatos horoszkóp: január 19. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A nap első felében ne lépd túl a hitelkeretedet, de a változatosság kedvéért éld ki utazási vágyadat: minél különlegesebb a kultúra, annál jobban élvezed majd.

Bika (04. 21-05. 20.) Zokon veheted, amikor a párod manipulációval akar célt érni, de azzal tisztában kell lenned, hogy a mozgáshiány a nemi élet szempontjából nagyon hátrányos.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne szolgáltasd ki magad rokonaidnak, üzletfeleidnek, visszaélhetnek a bizalmaddal, de este találhatsz valakit, aki hozzád hasonlóan ódzkodik az elkötelezettségtől.

Rák (06. 22-07. 22.) A házasság felelősséggel jár, de ha tudod, hogy ez a higgadt pasi kell neked, akkor kövess el mindent annak érdekében, hogy értékelje szexuális kisugárzásodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyik rokonod gyengeségében hátulról támad, de te szemtől szembe is vállalod a harcot, mert olyan erős vagy, hogy egy túlélési tréningen is részt vehetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha megoszthatod gondolataidat a pároddal vagy a barátnőddel, az lesz a benyomásod, hogy igényeid máris teljesültek, este viszont hozzátartozóiddal lépj kapcsolatba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán megkérdőjelezed munkád értékét, de megfontoltan vásárolsz: szexis fehérneműt, konyhakészletet, és egy esti kiruccanást is megengedhetsz magadnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Képes lennél lefeküdni valakivel, aki egyengetné a pályádat, de nem olyan nő vagy, akinek csak szexre van szüksége, hanem aki szívvel-lélekkel akar szeretni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A reggeli órákban úgy érzed, mindenkiben csalódtál, legszívesebben elbújnál az emberek elől, de melankóliád este rögtön elpárolog, elég egy kis kiruccanás.

Bak (12. 22-01. 20.) Legyél a társad legjobb barátja, mutasd ki, hogy örülsz, ha együtt lehetsz vele, ajánld fel a támogatásodat, csak az esti órákban ne hagyd, hogy külön utakon járjon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha vezető akarsz lenni, tenned is kell érte valamit; ma ne rendeld alá magad mások irányításának, de igent mondhatsz, ha a barátnőd munkaajánlattal keres meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Amit magad elé tűzöl, azt idősebb barátod révén el is éred, a pároddal pedig elég erősek vagytok ahhoz, hogy őszintén elismerjétek, szükségetek van egymásra.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője