Ma nem dolgozol hiába, megbecsülik a munkádat - Egymondatos horoszkóp: November 19. hétfő

2018.november.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A kora reggeli órákban, amikor a Kos jegyében lévő Holdat a Szaturnusz bombázza, lelkesedésed és aktivitásod átmenetileg szünetelhet, de a nap második felében már okos és vállalkozó kedvű csajsziként akár olyan munkakört is megpályázhatsz, ami pályázók százait vonzza – feltéve, ha vannak jó ajánlásaid. A harmonikus Hold-Merkúr rezgések segítségével könnyen megtudhatod illetékes személyektől, melyik országban lehet méltányos áron síelni vagy szilveszterezni. A Nyilasban lévő Merkúr és Jupiter sugallatára az is természetes, hogy az elkövetkező időszakban Európából is minél többet szeretnél látni.

Ma nem dolgozol hiába, megbecsülik a munkádat - Egymondatos horoszkóp: November 19. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Tettvágyad ma sem lankad, eszedbe sem jut úgy táncolni, ahogy mások fütyülnek, de még az sem, hogy családod tagjai esetleg érzékenyek és sebezhetőek lehetnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Szponzorod erőszakossága nem tesz rád jó benyomást, de szexuális éhségét sikerülhet kielégítened, feltéve, ha akkor is kell neked, ha nem szerzed meg a pénzét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha eszedbe jutott, hogy régen jöttetek össze barátnőiddel, rokonaiddal egy kötetlen beszélgetésre, határozd el, hogy még estére megszervezed ezt az összejövetelt.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma nem dolgozol hiába, megbecsülik a munkádat, de annak is elérkezett végre az ideje, hogy közöld a főnököddel, a magasabb fizetés még jobb munkára ösztönözne.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy utaznod kell, de ma este nem akarsz várni: itt és most vágysz a pasidra, türelmetlenséged és kezdeményezőkészséged pedig hatni fog a fickóra is.

Szűz (08. 24-09. 23.) A családdal és a pároddal nem a munkádról és az irodáról kellene beszélnetek, ha viszont a pasid szenvedélyes és heves, neked sem muszáj gyengédnek lenni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ez a nap a kapcsolatok ápolásáé: a házasságon kívüli (nem érzelmi) kötelékek ma megakadályozhatják az egyetlen személytől való túlzott függőség kialakulását.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó tudni, hogy a következő időszak meglehetősen rumlis lesz, de ha túlságosan elfoglaltnak és túlterheltnek érzed magad, csökkentsd a tempót vagy kapcsolj rá.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A régi időkben a nőket kielégítette a gyerek és a család, te viszont azért vagy kénytelen munkába járni, mert gyermekes anyaként szükség van a keresetedre.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha már kezdettől fogva látod, ráadásul a kollégáid is megerősítik, hogy egy bizonyos munka vagy megbízás nem neked való, egyáltalán miért kellett elvállalnod?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amennyiben egyik ismerősödnek vagy támogatódnak szüksége van egy olyan nőre, aki a te képességeiddel rendelkezik, biztosra veheted, hogy az állás a tiéd lesz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a főnök elkényeztetett lánya vagy "születet feleség" vagy, lehet, hogy nem a teljesítményed, hanem a rokonságod vagy a párod révén jutsz jól fizető álláshoz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője