Ma óvakodj az irreális célok hajszolásától - Egymondatos horoszkóp - február 18. vasárnap

2018.február.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét utolsó napján a Nap és a Merkúr is belép a Halak jegyébe, ezért az elkövetkező hetekben a logika helyett inkább a megérzéseinkre hallgatunk. Ráérzünk a hasznot és sikert ígérő lehetőségekre, de a dolgok logikus megközelítését inkább másokra bízzuk. Fantáziánkat, kreativitásunkat munkára fogva értékes alkotásokkal állhatunk elő, de uralkodjunk szétszórtságunkon, ne hagyjuk magunkat kihasználni vagy mások által szuggerálni. A Mars és a Neptunusz ártalmas fényszöge pedig óva int attól, hogy irreális elképzeléseket próbáljunk megvalósítani. Ez a fényszög fokozza a csalás, önámítás és a bűnözés által okozott károk veszélyét. Immunrendszerünket sem ártana megerősíteni egy méregtelítő kúrával, tánccal vagy éppen valamelyik vízi sporttal.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne kerüld meg az érdemi válaszokat, de feltétlenül tisztázd, ami kétértelmű; ha pereskedni kezdenél, mostanában semmi esélyed nincs egy méltányos ítéletre.

Bika (04. 21-05. 20.) Kérd meg a barátaidat, hogy a kerítői hajlamaikat ne rajtad éljék ki, de ha egy kapcsolatodban több a veszteség, mint a haszon, végre ki kellene lépned belőle.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy alattomos intrika vagy tévedés nem kis veszedelmet jelent számodra, testi-lelki egyensúlyodat is megingatja, de az alkohol rossz módja a menekülésnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Nehezen tűröd az igazságtalanságot, mégse csatlakozz olyan mozgalomhoz vagy ügyhöz, amelynek vezetői leginkább mások kábításában vannak otthon.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelem vagy üzleti kapcsolat miatt csalódottnak érezheted magad, ráadásul könnyen belesétálhatsz egy minden hájjal megkent szélhámos csapdájába.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha már fennakadtál egy szélhámos vagy cinkelt lapokkal játszó, hűtlen szerető horgán, most már hiába vered a fejedet a falba, vállalnod kell a következményeket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kerüld a jósokat és a sarlatánokat, de azért, mert a párod valami rosszban sántikál, vagy zátonyra futott a kapcsolatod, még ne fordíts hátat minden pasinak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki megmozgatja a képzeletedet, de ha nem vagy hajlandó összehúzni a nadrágszíjat, sötét napok várnak rád, értékeidet is lehetőleg biztos helyen tartsd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne titkold el családi gondjaidat partnered elől, de ha egy energiavámpír irracionális ötletekkel próbál bekeríteni, rögtön lépj ki a mérgező "körből"!

Bak (12. 22-01. 20.) Járgányos beadhatja a kulcsot, és eléggé ébernek kell lenned ahhoz, hogy észre vedd, valaki megszegte az ígéretét, ellenfeleid pedig a hátad mögött mesterkednek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha erőszakos ismerősödnek valamilyen fondorlattal sikerül levenni a lábadról, azon nyomban magához ragadja az irányítást, pénztárcádról nem is beszélve.

Halak (02. 20-03. 20.) Miközben keményen dolgozol a pénzért, de kezdesz felőrlődni, akkor az alkohol meggyengítheti az immunrendszeredet, a tánc és a meditáció viszont megerősítheti.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője