Ma ragyogsz a lelkesedéstől - Egymondatos horoszkóp - augusztus 31. csütörtök

2017.augusztus.31.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Nyilasban lévő Hold barátságos fényszöget zár be a Marssal, az Uránusszal és az Oroszlánban vendégeskedő retrográd Merkúrral is, ma ragyogsz az energiától és a lelkesedéstől. Akár külföldön tartózkodsz, akár egy nemzetközi cégnél tevékenykedsz, erőteljesen és szenvedélyesen közelítesz az üzlethez, de legnagyobb örömödet az esetleg felmerülő fizikai, szerelmi vagy szellemi jellegű kihívásokban leled, bármilyen veszélyről vagy kockázatról is van szó. A mai napra szóló jelmondat: aki nem mer, nem nyer!

Kos (03. 21-04. 20.) A mai nap kedvez az utazásnak, de ha a párodnak legfőbb szenvedélye a sport, az agyát viszont nem használja, hajlamos lesz azt hinni, hogy körülötte forog a világ.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokonaid rossz néven veszik, ha számodra fontosabb az üzleti pályafutás, mint a család, de nincs szükséged a tanácsaikra ahhoz, hogy sikert könyvelj el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hamar ingerültté válsz, ha úgy gondolod, ok nélkül bántanak, ilyenkor azonnal támadsz, még kiabálsz is, de először inkább tájékozódj, utána jöhet a csetepaté.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha van néhány újításod, egyik sem falrengető, de mégis olyan ötletek, amelyek segíthetik céged termékeinek eladását, akkor ma meg is tudod valósítani őket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel a párod már igazán nem tartozik a nyeretlen kétévesek közé, horoszkópod azt javasolja a mai napra, rögtön mélyedjetek el a gyerekcsinálás művészetében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amennyiben valakinek megüti a fülét, hogy valami titkos munkán dolgozol, ami meglehetősen kényes dolog, ne engedd, hogy hozzájuthasson az irataidhoz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bimbózó kapcsolat vagy érett szerelem: ezt, ma nem lesz nehéz eldönteni, ráadásul, mint egyik szponzoroddal, együtt jelentek meg régi üzleti partnerednél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Főnököd ugyan szembeszáll veled, mégpedig hangosan és fizikai gesztusokkal, de tedd félre sértődöttségedet, és ha alkalmad van, most kérj fizetésemelést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Örülsz a külföldi kiküldetésnek, de nyilván nem ártana, ha elvégeznél egy gyorsított nyelvtanfolyamot, de benevezhetsz egy versenyre vagy akár egy pályázatra is.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne rágódj a múlton, de üzleti ötleteidet ne szórd szét, mint a gyöngyöt, mert disznók elé is hullhat belőlük, és ha már megkínlódtál értük, maradjanak a te kincseid.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátnőd szeretné, ha elmondanád neki, miért kérted, hogy meglátogasson, mi újat találtál ki, hogy szakmai vagy szerelmi ellenfeledet kiüsd a nyeregből.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a mai állásinterjún leendő főnököd megfelelőnek tartja a képességeidet, megkapod a munkát, de csak a munkád győzheti meg arról: meg is érdemled.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője