Ma rendet tehetsz az életedben - Egymondatos horoszkóp - szeptember 17. vasárnap

2017.szeptember.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Oroszlánban lévő fogyó hold harmonikus fényszöge a Szaturnusszal és a Jupiterrel segít rendet rakni a gondolataid és teendőid között. Ha jól osztod be az idődet, mindennek a végére érhetsz, és a szórakozásról vagy a mozgásról sem kell lemondanod. Megerősítheted párkapcsolatodat, sőt még azokat a kötelékeidet is, amelyektől szakmai előrehaladás remélhető. A hideg-meleg váltófürdő rózsássá és feszessé varázsolja bőrödet, de az sem árt, ha a mai napon a szokásosnál több fehérje szerepel az étrendedben.

Kos (03. 21-04. 20.) Van ugyan szerelem első látásra, de a vonzódás fokozatosan alakul ki, ahogy megismered és fölfedezed a másikat, siettetni nem ajánlatos, bármennyire is szeretnéd.

Bika (04. 21-05. 20.) A mozgásszegény életmód elősegíti a gerincbántalmak kialakulását; ha vendégeket vársz, időben kezdj neki az előkészületekhez, de ne akarj mindent kézben tartani.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megmondhatod vagy leírhatod a párodnak, milyen érzéseket élsz át vele, hogy más ez az élmény, nem egy múló kaland, hanem egy különleges, új beteljesülés.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy ingatlanügylet vagy befektetés megragadja figyelmedet, gondosan elkönyveled, s amikor tisztába jössz a benne rejlő lehetőségekkel, elindulsz arrafelé.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szenvedélyes természetedet nehéz nem észrevenni, viszont ma mégis inkább az eszed, nem az érzelmeid kergetnek egy jómódú, megbízható pasi karjába.

Szűz (08. 24-09. 23.) Még egy szorgos Szűznek is szüksége van néha egy laza napra, kikapcsolódásra, de nehogy eladd a mai színházjegyet csak azért, mert lusta vagy elmenni!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedvez a nap a szórakozásnak, de rokonaidat is illene meglátogatni: ha mindig csak azt várod, hogy hozzád toppanjanak be, vendégeid előbb-utóbb elkopnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nagyon sok a tennivalód, de vállalkozóként kerüld a rivaldafényt, inkább szövetkezz valakivel, aki lehetővé teszi számodra, hogy oltalmazó árnyékban maradj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jut időd utazgatásra, sőt még baráti vagy üzleti találkozóra is, de jó, ha tisztában vagy vele, hogy a színvonalas képzés és a művelődés a lehető legjobb befektetés.

Bak (12. 22-01. 20.) Tervezz előre, úgy, mint a dinamikus cégek, hiszen bizonyos szempontból olyan vagy, mint egy vállalat: tehetséged szolgál alapul termékeid előállításához.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy a párod ma is nyilvános helyekre cipel, amit kissé strapásnak érezhetsz, ha azonban kötelékben akarsz élni vele, alkalmazkodnod kell hozzá.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha úgy érzed, szükséged van arra, hogy kompetensnek, hozzáértőnek érezd magad, olyan területen vállalj feladatokat, amelyen tehetségesnek érzed magad.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rúzsa Magdi: „Nem tudtam élvezni a babázós időszakot”

Rúzsa Magdi: „Nem tudtam élvezni a babázós időszakot”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője