Ma se veszítsd el a humorérzékedet - Egymondatos horoszkóp - február 17. hétfő

2020.február.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold a hét első napján még a Nyilas jegyében halad, de mivel a Napot kora délutánig a Merkúr és a Neptunusz is támadja, ne veszítsd el a humorérzékedet, amikor mások a te rovásodra viccelődnek. Bosszankodás helyett tréfával viszonozd a tréfát! Amúgy pedig most következmények nélkül törhetsz borsot néhány kellemetlenkedő ember orra alá, de ne vesd el a sulykot! Rossz telefonvicceknek, csúsztatásoknak és túlzott hiszékenységednek súlyos következményei lehetnek! Szúrd ki a hazugságot, kapcsolataidat ne tartsd komolyabbnak a valóságosnál, de mozdulj ki otthonról, a begubózás és az önsajnálat csak tartósítja a bajokat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha túl sok áldozatot hozol a munkádért, lemondasz miatta egy külföldi utazásról, akkor azért vagy frusztrált, mert olyan sokat adtál, és mégsem támogatnak érte.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha már eladó lány sorba kerültél, remélhetőleg ezt nem úgy érted, hogy egyik gazdag barátod megvehetne, ezért jól teszed, ha menekülsz a kétértelmű helyzetektől.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Képtelen vagy elfojtani bizonyítási vágyadat, de alaposan túllősz a célon, és ha mindenben az első akarsz lenni, ne várd meg a durvább figyelmeztetést.

Rák (06. 22-07. 22.) Hagyd a hatóság képviselőivel és a kollégákkal való vitákat, ám ha szükséges, változtass az álláspontodon - ma kevesen értenek meg, de ebben te is ludas vagy.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egyik barátod vagy üzletfeled, aki javíthatatlan szoknyavadász, és akinek minden nőről csak a szex jut eszébe, ajánlatot tesz, ne menj bele a játékba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ahhoz, hogy jó kapcsolatod legyen a pároddal és rokonaiddal, csökkentened kell elvárásaidat, és fel kell ismerned, hogy minden kapcsolat munkával jár.

Ez a romantikus film illik hozzád - a csillagjegyed elárulja, hogy melyik!

Ez a romantikus film illik hozzád - a csillagjegyed elárulja, hogy melyik!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ahhoz, hogy rokoni és munkahelyi kapcsolataid jól működjenek, fel kell ismerned a helyes kommunikációs eszközöket, s azokkal kifejezni kívánalmaidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az érzések kibeszélése feloldja az elvárásaid akadályoztatása miatt keletkezett feszültségeket, de mondj le egy tömött pénztárcával rendelkező szélhámosról.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne maradj együtt azzal a pasival, aki becsapott, de ne húzódozz a sétától, mert végre tisztázhatjátok a pároddal egy régóta szőnyeg alá söpört problémátokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Nagyvonalúságod dicséretes, ma viszont fontos részletek sikkadnak el, ha nem figyelsz kellőképpen – ma arra van szükséged, hogy összeszedd a gondolataidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai napon valaki elhúzza a mézesmadzagot előtted, megígér mindent: pénzt, előléptetést, csak teljesítsd óhaját – a jutalom viszont semmivé foszlik.

Halak (02. 20-03. 20.) Semmit sem ér egy munkahelyi szerelem, ha a pasid vonzalma felől nem lehetsz bizonyos - higgy egyik rokonodnak, aki ezt a helyzetet jobban meg tudja ítélni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Letícia spanyol királyné letaszította Katalin hercegnét a trónról, pedig klasszisokkal olcsóbb ruhákat hord

Letícia spanyol királyné letaszította Katalin hercegnét a trónról, pedig klasszisokkal olcsóbb ruhákat hord

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője