Ma semmi sem zavarhatja meg a nyugalmad! - Egymondatos horoszkóp: Április 26.

2017.április.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újhold a Bika jegyében! Nyugalmadat ma semmi sem rendítheti meg, így a családi vagy üzleti összejöveteleken is nyugodtan magadra vállalhatod a békebíró szerepét. A főzésen és anyagi biztonságod megteremtésén kívül ne foglalkozz más feladattal, inkább szervezz kirándulást vagy töltsd a napot a pároddal: érzéki hangulatod új színt vihet a kapcsolatotokba. Ma különösen ügyelj a torkodra, a füledre, mert érzékenyebb, könnyen begyulladhat. Tarthatsz böjtnapot, de lehetőleg koplalás nélkül: fogyassz gyümölcsöt és tartósítószer nélküli paradicsomlé is szerepeljen az étlapodon!

Ma semmi sem zavarhatja meg a nyugalmad! - Egymondatos horoszkóp: Április 26.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma ne sajnáld magadtól azokat az élvezeteket, amelyeket dagadó pénztárcával lehet elérni, hiszen van pár olyan szépészeti termék, amit fontos beszerezned.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel ma egészségessé válik a pénzhez való viszonyod, tájékozódj a pénzvilág eseményeiről, vagy vegyél részt egy szemináriumon, melyen befektetést oktatnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha hajlamos vagy a túlköltekezésre, meg se nézed az egyenlegedről szóló kimutatást, és távol tartod magad az anyagi problémákkal való szembesüléstől.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel barátok és támogatók állnak a hátad mögött, biztonságban érzed magad, de nem szép dolog, amikor kapcsolataidat hasznossági szempontból osztályozod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel élvezed, ha elismerik a munkádat és teljesítményedet, előléptetésed alkalmából köszöntsd fel kollégáidat, az ünneplésből pedig teremts hagyományt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vakációdon kellemes élményekkel gazdagodhatsz, és ha különböző álláspontú emberekkel kerülsz kapcsolatba, azzal nagyon sok mindent megtudhatsz a világról.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ügyesen felhasználhatod kapcsolataidat az üzleti haszon érdekében, de az sem kizárt, hogy olyan társat találsz, aki zsíros megbízásokat szerez számodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kellő figyelemmel tekintesz azokra, akik fontosak számodra, akkor ma ők sem zárkóznak el attól, hogy adok-kapok alapon együttműködjenek veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kiválóan alkalmas a mai nap szemöldökszedésre, hajfestésre, a kutyasétáltatás pedig remek alkalom arra, hogy kellemesen megmozgasd a tagjaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma kiélheted kreatív hajlamaidat, alkothatsz valami szépet, sőt még a vállalkozóknak is kedveznek a csillagok, de napirendeden mégis első helyen áll a románc.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha fáj a torkod, tarts készenlétben egy termosznyi hársfavirágból, citromfűből és kamillából álló teát, de örülj minden percnek, amit szeretteid körében tölthetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma olyanokkal találkozhatsz, akikből leendő munkatársak, esetleg szeretők válhatnak, de nem csak társaságra, kikapcsolódásra vágysz, hanem új ismeretekre is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője