Ma sok mindenből eleged lesz - Egymondatos horoszkóp: január 12.

2021.január.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntőben haladó Merkúr és a Bika-Uránusz quadrát fényszöge váratlan izgalmat, programváltozást jelez, de az sem kizárt, hogy éles viták robbannak ki. Olyan hírt kaphatsz, ami stresszhelyzetet okoz vagy felborítja terveidet. A váratlan változást nehéz feldolgozni, mert ez régi beidegződésekkel való szakítást igényel, de feszültségre vezet, ha a túl gyors változás felborítja életed megszokott rendjét. Maradj rugalmas, de óvakodj attól, hogy provokatív megjegyzéseiddel mások tyúkszemére lépj. Ha feszültnek, idegesnek érzed magad, lazíts! Ez a csillagállás robbanékony hangulatot okoz, s mivel képtelen vagy koncentrálni, baleset, koccanás történhet, ezért a közlekedés terén nagyfokú óvatosság ajánlatos. Rendelkezel ugyan az absztrakt gondolkodás képességével, de a számítógéped és műszaki berendezéseid fellázadhatnak.

Ma sok mindenből eleged lesz - Egymondatos horoszkóp: január 12.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha egyik barátod vagy rokonod üzletet ajánl, figyelj oda a kritikus részletekre, de az sem kizárt, hogy elszámoltatnak, és kiderül, hogy vannak hiányosságok.

Bika (04. 21-05. 20.) Provokatív mondataid mindenkit vitára ingerelnek, és ha nem értesz egyet főnököd módszereivel, jobban tennéd, ha erről hallgatnál, nehogy kitegyék a szűrödet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma gyorsan felmehet benned a pumpa, utazás közben veszteség, baleset érhet, rokon miatt is eheted a kefét, de ne feledd, aki lódít, annak lódítani fognak!

Rák (06. 22-07. 22.) Barátoddal, rokonoddal parázs vita alakul ki az anyagiak miatt, ráadásul egy üzleti megbeszélés sem úgy alakul, ahogy várnád, ezért jobb, ha nem hozol döntést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne változtass állást, ám ha az anyagiak, a párod, főnököd vagy barátod miatt őrjítő pillanatokat élsz át, igyekezz ellenállni a stressz káros hatásának.

Szűz (08. 24-09. 23.) Azok az érvek, amelyek a munkahelyedhez láncolnak, nem érvek, hanem ürügyek, de mivel balesettől tarthatsz, bánj óvatosan az elektromos berendezésekkel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sok mindenből eleged lesz, s mivel előfordulhat nem várt kiadás, bánj óvatosan a pénzzel, ne vállalj kockázatot, a pasid által ajánlott üzletre is mondj nemet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rokonod, partnered őrjítő viselkedésén, provokatív megjegyzésein nehéz felülemelkedned, váratlan kiadás is adódhat, de ne várj a családodtól anyagi támogatást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bosszantó telefonhívás, járgányod üzemképtelen - kollégára vagy a párodra ne tegyél megjegyzéseket -, legyen időd lehiggadni, rendbe szedni a gondolataidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma nem jönnek össze a dolgok, váratlan kiadásokba keveredsz, bedőlsz könnyelmű ígéreteknek, ráadásul képtelen vagy különválasztani a pénzt és a szerelmet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne akarj ma mindent felforgatni, utazás közben vigyázz az értékeidre, de minél kevesebben tudnak kisded játékaidról, annál kisebb a lebukás veszélye.

Halak (02. 20-03. 20.) Lerobbanhat a járgányod, a pasid eltűnhet, de még ha nehezen viseled is a magányt, akkor sem engedheted meg magadnak, hogy sértődött vagy számonkérő legyél.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője