Ma sokat tehetsz azért, hogy menjenek a dolgok - Egymondatos horoszkóp - december 5. csütörtök

2019.december.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első felében a Halak jegyében lévő Hold és a Skorpió-Merkúr remek kapcsolata arra bíztat, hogy olajozd meg a kerekeket, hogy jobban működjön a gépezet és az üzlet. Virág, ajándék, édesség mindig megteszi a hatását. A figyelmességek mellé fűzhetsz néhány bókot, elismerő szót is. Beleérző képességed egészen kiválóan működik, aminek tárgyalásaid vagy üzleti megbeszéléseid során hasznát veheted. Az esti órákban, amikor a Kosban lévő Holdat a Jupiter támadja, ne veszítsed el az arányérzékedet, mert hiába a lelkesedés, lendület, alaposan mellényúlhatsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel jól megszervezett üzletasszonyi életed meginogni látszik, óvakodj ma attól, hogy összekeverd a kiadási és bevételi tételeket, vagy este elvesd a sulykot.

Bika (04. 21-05. 20.) Mikor az előnytelen viselkedési és kommunikációs mintákból kilépsz, akkor formálod azt a magatartást, amelyet a párod és barátaid egyaránt látni szeretnének.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megeshet, hogy véletlenül bukkansz rá valamire, miközben egészen mást keresel, várakozásaid viszont egy üzlet vagy kapcsolat tekintetében nem reálisak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha eddig eredménytelenül próbáltál kicsikarni valamiféle érzelmet és vallomást a párodból, ma nem hiába fohászkodsz: a pasid kitalálja a gondolataidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Óvakodj anyagi problémáid kiteregetésétől, ne tarts panasznapot, ne akard olyan gondokra irányítani mások figyelmét, amelyeken nem segíthetnek!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem vagy elégedett hódító képességeddel, esetleg olyan partnerhez kezdesz vonzódni, aki segítségre szorul, de egy ilyesfajta románc nem lehet tartós.

Élvezd a kihívást, értékeld a meghitt pillanatokat - Decemberi havi horoszkóp

Élvezd a kihívást, értékeld a meghitt pillanatokat - Decemberi havi horoszkóp

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nemcsak szakmai sikerekre számíthatsz, de pénzügyi tranzakciód is hasznot ígér, csak az esti órákban ne hagyd, hogy a párod és a rokonok alulértékeljenek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha jó információt kapsz valakiről, akivel szívesen üzletelnél, tegyél úgy, ahogy eltervezted, de ha a Mikulás-bulin csókolózol, nem tudsz ennyinél megállni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Komolyabb beszerzéseket ma érdemes megejteni; járj szeretteid kedvében, ezzel ismét helyreállíthatod az utóbbi időben kissé megkopott otthoni renomédat.

Bak (12. 22-01. 20.) Társaságban, rokoni, szakmai körben telik el ez a nap, s az sem baj, ha néhány pohár italt is megengedsz magadnak, de a csizmádat se felejtsd el kitenni az ablakba.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha üzleti kérdésekről esik szó, ne akarj kihasználni valakit, ne próbálj ingyenes tanácsadáshoz jutni valamilyen konkrét problémáddal kapcsolatban!

Halak (02. 20-03. 20.) Kellemes meglepetéssel tapasztalod, hogy a pároddal közös az érdeklődési területetek, és annak is kétségtelenül eljött az ideje, hogy elutazzatok üdülni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Te észrevetted? Csak szemfülesek szúrták ki az édes részletet Lajos herceg szülinapi fotóján!

Te észrevetted? Csak szemfülesek szúrták ki az édes részletet Lajos herceg szülinapi fotóján!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője