Ma szokatlanul eleven, hangos, féktelen és követelőző lehetsz - Egymondatos horoszkóp: július 11. szombat

2020.július.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold szombaton a Kos jegyében halad, és az esti órákban hadilábon áll a Rák Merkúrral és együttállásba kerül a Marssal, szokatlanul eleven, hangos, féktelen és követelőző lehetsz. Elegendő mozgásszabadságot igényelsz, de az ellenkezést nem tolerálod. Ne keresd az összeütközéseket, ma ugyanis a legnehezebb tanulási feladat: a türelem, a harag megfékezése és tekintettel lenni másokra. Kezdeményezz bátran, de egy konfliktus megoldásához a lehetséges megoldásokon kell törnöd a fejedet, nem pedig azoknak az embereknek a személyiségén, akik felbosszantanak. Ne erőltesd túl a szemed, a sok számítógépezés most ártalmasabb, mint máskor, fölösleges energiáidat pedig próbáld meg intenzív mozgással levezetni.

Ma szokatlanul eleven, hangos, féktelen és követelőző lehetsz - Egymondatos horoszkóp: július 11. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha szűnni nem akaró konfliktusaid adódnak rokonaiddal, akikkel egy fedél alatt élsz, ne dumáld be magadnak, hogy nem természeted a sértések lenyelése.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha valaki megbántott egyszerűen ne vedd túl komolyan se magadat, se azt, aki frusztrált vagy megsértette érdekeidet - lehet, ugyanis, hogy nem szándékosan tette.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma szövetségesre akadsz, lelkesen törsz előre, könnyen barátkozol, de ha a barátnőddel betérsz kedvenc üzletedbe, képes lehetsz hihetetlen összegeket kidobni.

Rák (06. 22-07. 22.) Terhesnek érezheted tennivalóidat, túlhajszoltságod migrénrohamot okozhat, de tartsd észben, hogy a szeretetet nem kell megfeszített munkával kiérdemelned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A környezetváltozás újabb jó tervekre inspirálhat, de hangulati visszaesésed vagy haragos kitörésed az esti órákban a szokásosnál is erősebb lehet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megpróbálod elképzelni, milyen is lenne az életed eltartott szeretőként, hiszen az Egyszerűen Kell cuccok életednek igen fontos részei.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy kapcsolat valóban fontos neked, akkor ésszerű kompromisszumot kell kötni a másikkal, feltéve, hogy nem érzed túl magasnak az árat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Becsapottnak, baleknak érezheted magad, nem azt kapod, amit ígértek, és azért kerülsz szembe rokonaiddal, mert olyan visszatetszően erőszakos vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Miután kibontakoztattad kreativitásodat, azt várod, meg is élhetsz a tehetségedből, ám ha némi lóvéhoz jutsz, vidd el Őt játékterembe, de a sport is szóba jöhet.

Bak (12. 22-01. 20.) A pasid nálad akarja hagyni a cuccait, mert ettől érzi úgy, hogy helye van az otthonodban, de addig ne éljetek együtt, amíg el nem fogadjátok a másik egyéniségét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma belátod a tudásod felfrissítésének szükségességét, és ha kedved volna új vizekre hajózni, talán rész veszel egy karrieredet előmozdítandó tanfolyamon.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma még felhasználhatod megmaradt Glamour kuponjaidat kedvenc üzleteidben, de mivel hajlamos vagy a pazarlásra, fékezd meg költekezési rohamodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője