Ma szükséged lesz valakire, aki megment - Egymondatos horoszkóp: augusztus 17. Szombat

2019.augusztus.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halakban lévő Holdat délelőtt a Jupiter támadja, de a Szaturnusszal barátságos fényszöget zár be, este pedig a Hold együttállásba kerül a Neptunusszal: ma szükséged van valakire, aki melletted áll, aki megment, aki segít neked. Szeretteid kedvéért képes lehetsz arra, hogy mindenben engedj, hogy az óhajaid és érzéseid ellen cselekedj. Ne rázd le magadról a felelősséget, ne ragaszkodj ahhoz, hogy a párod vagy családod nélkül nem élhetsz bebiztosított életet! Ne akarj herceget faragni a párodból, ne legyél kihasználható, de viselj kényelmes cipőt! Az esti órákban foglalkozz spirituális témákkal, és ismerd fel, hogy az álmodnak semmi köze a logikához, de annál több köze van belső békédhez, boldogságodhoz.

Ma szükséged lesz valakire, aki megment - Egymondatos horoszkóp: augusztus 17. Szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Talán nem akarod felvenni a kapcsolatot senkivel, mert úgy látod: megint valaki, akiről neked kell gondoskodnod, ezért szívesebben tevékenykedsz a háttérben.

Bika (04. 21-05. 20.)
Együtt érzel a barátaiddal, nehezedre esik nemet mondani mások elvárásaira, de a szexszel vagy pénzzel ma hiába próbálsz megtartani valakit magad mellett.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha dolgoznod kell, mártírnak látod magad, aki feláldozza magát, de ezt munkaadóid egyáltalán nem értékelik - elfojtott sértődéseid lelki zavarokat okozhatnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazás közben ne fogyassz alkoholt, mert az fokozza a kiszáradást, és ha most készülsz nyaralni, muszáj ellenőrizned az utazásszervező cég megbízhatóságát!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vigyázz a pénzedre, javaidra, mert valaki megfoszthat jogos tulajdonodtól, de este tedd félre minden gondodat: add át magadat az erotikus élvezeteknek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel ma fennáll a veszély, hogy túlságosan is megpróbálsz családod és a párod kívánalmainak megfelelni, inkább a fejed tetejére állsz, hogy a kedvükben járj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rászoksz az alkoholra, ezzel csak elvonod a figyelmedet elégedetlenségedről; ma ne használj mesterséges illatanyagokat tartalmazó kozmetikumokat!

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai kétkeresős hajszás életben is fontos szempont, hogy időt szakíts a párodra. még ha csak moziba vagy szabadtéri koncertre mentek is el kéz a kézben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egy kapcsolatod csalódást okoz, hajlamos vagy elhitetni magaddal, hogy rendezett családi körülmények között nem lenne szükséged alkoholra vagy nassolásra.

Bak (12. 22-01. 20.) Valaki megpróbál levenni a lábadról, kiderülhet azonban, hogy az összes bók, hízelgés és széptevés csak játék, amit nem szabad túlságosan komolyan venned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Önmagadat másokkal törődő, önzetlen embernek látod, de szereteted talán csak manipuláció: barátságodat, szeretetedet nem adod ingyen - vissza kell fizetni.

Halak (02. 20-03. 20.) Megint szabadjára engeded fantáziádat, szerelmi kapcsolatodat az önfeladás jellemzi, de járatlan vagy abban, hogyan kell a saját érdekeidet képviselni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője