Ma tedd meg azt, amit eddig halogattál - Egymondatos horoszkóp: Április 24.

2017.április.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ma a hátráló mozgásban lévő Merkúr ugyan barátságos fényszöget zár be a Szaturnusszal, mégse bánkódj, ha elhalasszák az egyik tárgyalásodat, legalább több időd marad összegyűjteni a szükséges információkat. Nem baj, ha hezitálsz elfogadni egy állásajánlatot vagy külhoni munkalehetőséget, hiszen május 4-e után, amikor a Merkúr direkt menetbe fordul, valószínűleg jön még egy jobb ajánlat. Viszont addig minden nap tanulj valami újat, és gyarapítsd kommunikációs készségedet és jártasságod a személyes, szakmai és üzleti kapcsolatok építésében. Bonyolíts le egy régen halogatott telefont, és láss neki egy régóta esedékes levél megírásának!


Kos (03. 21-04. 20.) Fejezz be egy elhúzódó feladatot, tedd rendbe hivatalos ügyeidet, amelyeket már régóta szerettél volna rendezni, és tanulj meg pontot tenni a dolgokra.

Bika (04. 21-05. 20.) Megeshet, hogy a párod hatalmas pénzösszeggel tartozik a banknak vagy még uzsorásoknak is, mégse engedd, hogy a pénz szétrombolja a párkapcsolatodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fontos, hogy az egyik fél a kapcsolatodban felelősséget vállaljon a pénzügyekért, de arra kell esnie a választásnak, akinek a legtöbb tapasztalata van e téren.

Rák (06. 22-07. 22.) Ideje megtudnod, milyen kilátásaid vannak az előléptetésre, de magasabb rangot csak teljesítményed minőségének és mennyiségének növelésével érhetsz el.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha mindketten dolgoztok, és életetekben a munka vagy tanulás áll az első helyen, törekedjetek kiegyensúlyozottabb arányra a munka és a szórakozás között.

Szűz (08. 24-09. 23.) Arra törekszel, hogy biztos anyagi hátteret és otthont teremts magadnak, hiszen számodra a bankszámládon lévő pénz és a biztos otthon jelenti a biztonságot.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Ha nem figyelsz olyan görcsösen arra, hogy miként vélekednek rólad mások, kétséged eltűnik, és társalgásaid olajozottabban, természetesebben haladnak tovább.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elvégezhetsz egy nehéz feladatot, amelyért plusz pénzt kaphatsz, de az sem kizárt, hogy módosítanod kell szolgáltatásodat, hogy az kielégítse egyik ügyfeledet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Praktikus észjárásodnak hasznát veszed, de fel kell adnod luxusigényeidet annak érdekében, hogy a közös jövőtöket megalapozzátok a pároddal.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha gőzöd sincsen, hogyan mondj meg valamit rokonaidnak, hogy ne sértsd meg őket, jól teszed, ha ezt nyíltan megmondod nekik – ezt méltányolni fogják.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne sajnáld a tanulásra fordított időt, mert erőfeszítéseid hamarosan busásan megtérülnek, de egy üzleti tárgyaláson ne akarj lyukat beszélni ügyfeled hasába.

Halak (02. 20-03. 20.) Szedd össze magad, különösen, ha fontos pénzügyi tárgyalásra készülsz, de egy megfontolt döntéssel sokat tehetsz pénzügyi és munkahelyi biztonságodért.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 fotó, amin Lajos herceg kísértetiesen hasonlít Katalin hercegnére

7 fotó, amin Lajos herceg kísértetiesen hasonlít Katalin hercegnére

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője