Ma több felelősséget érzel - Egymondatos horoszkóp - szeptember 1. péntek

2017.szeptember.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold már a Bak jegyében jár, a Neptunusszal ugyan barátságos aspektusba kerül, de az esti órákban már szorosan együtt áll a Plútóval: ne csodálkozz azon, ha a mai napon a szokásosnál több felelősség nehezedik rád. Mivel vérbeli racionalista vagy, aki kizárólag a logika és a gyakorlatiasság alapján cselekszik, nincs azon mit csodálkozni, hogy számodra most minden a pozíció és karrier. Családi kötelezettségeidet viszont komolyan veszed, és tökéletesen eljátszod a kötelességtudó feleség, anya vagy partner szerepét egy olyan társ mellett, aki támogatja szakmai ambícióidat.

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha semmi életrevaló ötleted nincs, hogyan is hangolhatnád magad mellé hatalomvágyó főnöködet, most csak a manipuláció eszközeinek bevetésével érhetsz célt.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokonaidat, akik állandóan telefonálnak és kifaggatnak, kivel találkozol, jobban érdekli, hogy ki lesz a férjed, mint az, hogy befejezed-e az egyetemet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valaki rászedett, és nyakig ülsz a pácban, gondolkodás nélkül vállald el a felkínált kereseti lehetőséget, törekedj anyagi helyzetednek megszilárdítására.

Rák (06. 22-07. 22.) Bosszant, hogy a párod megint nélküled döntött, de az ágyban azonnal rábukkan azokra az érzékeny pontokra, amelyek létezéséről mostanáig fogalmad sem volt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Teljesen felesleges összemérned magad és teljesítményedet rosszindulatú kollégádéval, hiszen ez az alattomos személy a lábad nyomába sem léphet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sikerül élő pasimágnessé válnod, őgyelegj a belvárosi irodaházak környékén, ahol tucatjával megfordulnak az idősebb, megbízható, karrierista típusok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Olyannal, aki uzsorahitellel vagy ingatlanközvetítéssel foglalkozik, ma szóba se állj, de igyekezz kilépni egy manipulatív családi vagy üzleti kapcsolatból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ajánlatos óvatosan közlekedni, de elintézheted a rutinfeladatokat, leülhetsz tárgyalni külföldi ügyfeleddel, és elmondhatod, miért előnyös a terméked anyagilag.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha milliomos akarsz lenni, jobban tennéd, ha gazdasági, bank- és pénzügyi tanulmányokkal foglalkoznál ahelyett, hogy jómódú rokonaidat pumpolnád.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a munka megszállottjaként nem vagy hajlandó belátni, hogy nem csak hatalomból áll az élet, párkapcsolatod kudarcáért elsősorban téged lehet hibáztatni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel nem vagy egy sokadrangú lóti-futi, akit a főnököd kénye-kedvére ugráltathat, vagy harcolnod kell, vagy szégyellned kell magad önmagad előtt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha olyan emberrel van dolgod, akitől becsvágyó terved megvalósítása függ, ne erőltesd rá az akaratodat, a barátnőd viszont irigyel, hogy egy ilyen menő pasid van.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Ezt senki nem fogja nézni” - Elszabadult a pokol az X-Faktor új mentorai miatt

„Ezt senki nem fogja nézni” - Elszabadult a pokol az X-Faktor új mentorai miatt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője