Ma végre jobb színben látod a világot - Egymondatos horoszkóp - július 15. hétfő

2019.július.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét első napján a növekvő Hold a Bak jegyében halad, ebédidőben háromszöget zár be az Uránusszal: az ambíció, a felelősség- és némi kockázatvállalás meghozhatja a szakmai vagy üzleti áttörést, ráadásul pesszimizmusodtól is sikerül megszabadulnod. A mai nap kedvez a kitartást igénylő tevékenységeknek és a fogyókúra megkezdésének. Kerüljenek gyökeres zöldségek a tányérodra, de a sóval bánj takarékosan. Ma ne ódzkodj a változásoktól, kapcsolataidban legyél spontánabb, a munkában és az anyagiakban pedig érdemes kiszámítható kockázatokat vállalnod.

Kos (03. 2l-04. 20.) A munkahelyi szabályok, hagyományok és szokások túl merev betartása visszafoghatja lendületedet, ám a nap közepén ráhajthatsz a pénzvilág izgalmasabb területére.

Bika (04. 21-05. 20.) Jellemző rád, hogy általában makacsul ragaszkodsz meggyőződéseidhez, de ma az Uránusz merészebb kincskereső kalandokra csábíthat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Senki nem kap nálad gyorsabban egy új elképzelésen, de amikor egy üzleti ötlet vagy adócsökkentő terv megvalósítására kerül sor, te érsz célba a legkésőbb.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha te és a párod különbözőképpen értelmezitek a kapcsolatotokat, a pénzügyi döntéseket együtt kell meghoznotok, figyelembe véve mindkettőtök érdekeit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fontos számodra a munkahelyi biztonság és a stabilitás, de amikor egy remek állásajánlat adódik, nincs az, amit meg ne tennél előrejutásod érdekében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel az unalom és a rutin megölheti a szerelmet, a mai napon az a helyes, ha néhány változtatással próbálkozol - merj változtatni megrögzött szokásaidon!

Júliusban a bátraknak áll a világ - Itt a július havi horoszkóp minden csillagjegynek

Júliusban a bátraknak áll a világ - Itt a július havi horoszkóp minden csillagjegynek

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap alkalmas a láb gyantázására, de ha teljesen magadra maradtál a család megélhetésének gondjaival, gondold át, milyen megoldást találhatnál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kitartó vagy és figyelembe veszed partnered és hozzátartozóid különleges elvárásait, jobb eredményt érsz el, mint amilyet egyedül elérhettél volna.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma semmit sem csinálsz anélkül, hogy abból ne származzon valami hasznod: gyakorlatias és független vagy mind a munkádban, mint az üzleti életben.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha fontos számodra a család anyagi javakkal való ellátása és a változatosabb szerelmi élet, akkor merj kockáztatni, és szentelj több időt a párodnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz, mert könnyen begurulhatsz, amikor kollégáid vagy családod tagjai nem akarnak mást, csak téged megzabolázni, engedelmességre bírni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy új pasi ebédidőben váratlanul felhív, máris rohansz a karjaiba, később viszont hívd fel a barátnődet, hogy pletyizzetek egy kicsit legújabb hódolódról.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője