Ma végre learathatod a babérokat - Egymondatos horoszkóp - április 21. vasárnap

2019.április.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A tavaszünnepen a nap első felében, amikor a Skorpióban lévő Hold a Plútóval barátozik, hasznosíthatod szakmai és üzleti ismereteidet. Délután, amikor a Hold már átlép a Nyilasba, az ünnep iránti vonzódásodnak meghatározó eleme a családi összetartozás elengedhetetlen kelléke: a terített asztal.

Ma végre learathatod a babérokat - Egymondatos horoszkóp - április 21. vasárnap
Fotó: giphy

A Nyilasban lévő Hold barátságos fényszöge este a Vénusszal kedvező időpontot jelez utazásra, ismerkedésre, kalandvágyad kiélésére. Ma ügyesen mozogsz a nemzetközi társasági élet parkettjén, foglalkozhatsz kedvenc elméleteddel, de türelmetlen lehetsz, ha másokról kell gondoskodnod. Élvezed a románcot és a partnered felfedezésének izgalmát. Ha locsolókat vársz holnapra, akkor tornával, krémekkel és masszázzsal eredményesen kezelhető a csípődön és a combodon lévő narancsbőr.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha elég erős az utazási vágy benned, a nap második felében akár egy távoli tája is eljuthatsz, és ha a nagy Ő még nem sétált be az életedbe, te eredj a nyomába.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha szeretnél saját üzletet nyitni, vagy átnyergelni egy jól fizető szakmára, szükséged lesz egy menedzserre, aki ügyesen gazdálkodik, és tanácsokkal lát el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A húsvéti sonka és a tojás elmaradhatatlan, és az esti órákban meggyőzheted a párodat, hogy mindkettőtöknek a házasság az egyetlen helyes lépés.

Rák (06. 22-07. 22.) Eddig csak dolgoztál, de az eredmények nem igazán mutatkoztak, ma viszont learathatod a babérokat, talán még a konkurens cég vezetője is megpróbál elcsábítani.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az ünnepen a kreatív időszakodat éled, szórakoznod, utaznod kell; a pasid hatalmas lelkesedéssel mutatja meg neked álmai városát, amely neked is tetszik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy pénzzel vagy befektetéssel összefüggő lehetőséget biztosan sikerül meglovagolnod, de ne ásd el magad otthon, a kötelezettség nélküli szex viszont lehetséges.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az ünnepnapokon fogadd el rokonaidat és a párodat olyannak, amilyenek, de ha attól félsz, hogy kimaradsz valamiből, állandóan új kapcsolatokat hajszolsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma intézz el mindent, amit el akarsz intézni, de ne lepődj meg, ha ezenközben melléktermékként nagyobb jövedelemre vagy új megbízásra teszel szert.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Családi vállalkozásod jövedelmez, ráadásul minden adottságod megvan hozzá, hogy művész váljék belőled, de tehetséged a pasizás területén is működik.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy pimaszul magabiztos pasi mintha szívességet tenne neked azzal, hogy hajlandó meglátogatni; talán el sem akarod hinni, hogy leendő munkaadód áll előtted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lelkesedésed az a hullámhossz, amely ma hatásosabb, mint a logika, ha arról van szó, hogy érvényre juttasd az elképzeléseidet és magad mellé állíts másokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Szereted a fiúdat, de ma nem esküvőről álmodozol, hanem arról, hogy külföldre utazol, és híres művész lesz belőled – de a karriered kedvéért ne hagyd el Őt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője