Mától újra hinni fogsz abban,hogy első látásra beleszerethetsz valakibe - Egymondatos horoszkóp - június 18. hétfő

2018.június.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Szűz jegyében lévő Hold barátságos fényszöget zár be a Bika-Uránusszal és a Bak-Szaturnusszal, tisztában vagy az erényeiddel és képességeiddel, akárcsak a feletteseid. Új megbízatásra van kilátás, ráadásul a zűrzavarban is rendet teremthetsz. Pontosság, gyakorlati érzék, rendszeretet, a dolgok alapos kielemzése, felelősségvállalás minden téren: főnökeid, ügyfeleid és hozzátartozóid számára ez jelenti a garanciát. Most érdemes a kellemetlen, aprólékos pénzügyi teendők végére járni, csak attól óvakodj, hogy elvessz az apró, jelentéktelen részletekben.

Mától újra hinni fogsz abban,hogy első látásra beleszerethetsz valakibe - Egymondatos horoszkóp - június 18. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a szakmai siker az esetek többségében sok apró eredmény végösszege, munkádban tanuld meg észrevenni azokat az apróságokat, melyek öröm forrásai.

Bika (04. 21-05. 20.) Mint szeretők és kollégák, partnereddel jól összeilletek: talán soha senki nem ébresztett benned ilyen mély érzéseket, mint ő, ráadásul a munka és az üzlet is jól megy.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha rendetlen a lakás, ne feltételezd, hogy csak te csinálsz valamit, takarítsd ki, ha viszont túllépted a háztartási költségvetést, találd ki, hol költhetnél kevesebbet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma gyakorlatiasan kell gondolkodnod, a hitveseddel pedig szembe kell néznetek azzal, amiről eddig nem beszéltetek, csak nehogy fájdalmat okozzatok egymásnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne mondj le arról, hogy a képzettségednek megfelelő állást találj, de meg kell nyirbálnod azokat a felesleges kiadásokat, amelyek megfojtják a vállalkozásodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem hitted volna, hogy első látásra beleszerethetsz valakibe, de amikor a repülőtéren meglátod külföldi kollégádat, derült égből villámcsapásként érhet ez az érzés.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Néhány egyedül töltött óra segít kiegyenlíteni a zajt, mely beszivároghat életedbe, de ha fel akarod újíttatni a lakást, a végső döntést bízd a párodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Közel állsz célod eléréséhez, továbbképzésen veszel részt, vannak terveid, de ugye nem akarsz most mindent kockára tenni egy hirtelen fellángolás kedvéért?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha keményen megdolgozol azért, hogy elismerjék különleges képességeidet, egészen biztos, hogy főnököd ezt a következő fizetésemeléskor értékelni fogja.

Bak (12. 22-01. 20.) Soha nem tennél semmit szeszélyből, ám ha a munkáddal vagy a továbbtanulással jegyezted el magad, ezen talán a partnered kedvéért változtatnod kellene.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha negatív jeleket érzékelsz egyik vevőd részéről, változtasd meg stratégiádat, ahogyan el akarsz adni neki, amíg megfelelő válaszreakciót nem kapsz a részéről.

Halak (02. 20-03. 20.) Semmi de, ma egyszerűen egyezz bele mindenbe, amit a párod javasol – sokkal boldogabbak lesztek mindketten, de fogadd meg, hogy soha nem futsz senki után!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője