Megérzéseid segítenek, hogy rájöjj, hogy a lelki társaddal találkoztál-e - Egymondatos horoszkóp: október 27.

2020.október.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Délelőtt a Halakban lévő Hold együttállása a Neptunusszal lehet az oka, hogy mindenki, aki segítségre szorul, fölkelti az érdeklődésedet. Művészi adottságodat is kiélheted, ráadásul pontosan tudod, mennyit számít a megértés meg a figyelem annak, aki bajba került. Valaki elvarázsolhat, csalhatatlan megérzéseid viszont bármilyen zavaros helyzetben előnyt jelentenek számodra. De mivel a számokkal és a pontossággal hadilábon állsz, ne ugorj fejest olyan üzletbe, amelynek nem néztél utána. A nap második felében a Bak-Jupiter, a Plútó és a Hold barátságos fényszögeinek segítségével sikeredet kapcsolataidnak köszönheted, amelyeket magad körül kiépítesz. Este viszont a racionalitást igénylő tevékenységek helyett nézz meg inkább egy romantikus filmet a pároddal, de mellőzd az alkoholt és az élvezeti cikkeket!

Megérzéseid segítenek, hogy rájöjj, hogy a lelki társaddal találkoztál-e - Egymondatos horoszkóp: október 27.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A családban rázd le magadról a Hamupipőke és az áldozat szerepét, de a munkahelyeden ma jobb hízelegni és szívességeket tenni, mint nyílt kártyákkal játszani.

Bika (04. 21-05. 20.) Legyél érzékeny barátnőid, rokonaid és a párod szükségleteire, ne legyél rest, ne tétovázz, máskor neked is szükséged lehet efféle önzetlen támogatásra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma aligha fogsz keményen dolgozni, ha tudod, hogy ebből csak a munkaadódnak vagy ügyfeleidnek lesz haszna, de ha túlórázol, ne szégyellj pénzt követelni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha követed érzelmeid hangját, megérzésed révén el tudod dönteni, hogy a lelki társaddal találkoztál-e, de ne adj többet a párodnak, mint mennyit képes vagy adni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha adósságod van, de a könyvelés nem tartozik a kedvenc foglalatosságaid közé, egyik kollégád segíthet, hogy kikerüld a gazdasági buktatókat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Összefuthatsz régi, zűrzavaros diáktársaddal, aki ugyan nem illik bele gyakorlatiasan megszervezett életedbe, mégis hajlandó vagy mindent rendbe tenni körülötte.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a munkahelyeden és a családban kihasználnak, ne menj bele olyasmibe, amit nem akarsz megtenni: túlzott szeretetigényed a sikerességed gátjává válhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Művészként, kreatív személyiségként pompás megbízást kaphatsz hirdetésre, este viszont kedvesed kívánságára gyújts gyertyát, tegyél fel egy andalító lemezt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Segíts bajba jutott rokonaidon anélkül, hogy közben felmorzsolódnál, s ha zűrzavaros háztartást vezetsz, ettől még ellenőrzésed alatt tarthatod pénzügyeid állását.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha bármikor felhívhatod a pasidat anélkül, hogy ezzel az esélyedet rontanád, annál jobban fogod élvezni a randit, és nem izgat, hogy felhív-e vagy nem hív fel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kollégáid anyagi kárt okoznak a vállalatnak, nem hunyhatsz szemet az eset fölött, viszont te se igényelj olyan pénzügyi előnyt, amit nem szolgáltál meg.

Halak (02. 20-03. 20.) A nap első felében ne járj a fellegekben, ne add fel a pasidért az egyre ígéretesebb művészi pályádat, este viszont hódolj a romantikának, tegyél fel valami zenét.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője