Megvan a tökéletes programod Gyermeknapra - Egymondatos horoszkóp: Május 28.

2017.május.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha van gyermeked, pénzednek nagy részét igénybe fogja venni, hogy szülőként gondoskodj számára megfelelő programról. Gyermeknap lévén jusson eszedbe, hogy az életben nincs nagyobb kiváltság, mint a következő generáció fölnevelése. A jóindulatú Merkúr-Neptunusz fényszögnek köszönhetően megérzéseinkre hallgatva képesek leszünk a sorok között olvasni, és megtalálni a megfelelő szavakat. Érdemes moziba, színházba menni, fotózni, szívességet kérni vagy éppen hálánkat kifejezni. Ha felismerjük embertársaink rejtett szükségleteit, művészként, kereskedőként, íróként, üzletemberként kézzelfogható haszonra tehetünk szert.

Kos (03. 21-04. 20.) Mindent megkapsz, ezért tartozol annyival, hogy viszonozd, ha pedig elvesztettél valamit, ne mondj le róla - ha hallgatsz a megérzéseidre, könnyen megtalálhatod.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma könnyen ráérzel szeretteid szükségleteire, a gondolatok vizsgálatának és a velük való játéknak a képessége pedig értékes alkotásokhoz vezethet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hajlamos vagy bezárkózni a magad kicsi világába, de ez azzal a veszéllyel jár, hogy nem veszel észre valami fontosat – ma semmit se seperj a szőnyeg alá.

Rák (06. 22-07. 22.) Barátaid, rokonaid társaságában tölteni néhány derűs órát a vízparton vagy egy otthonos kisvendéglőben – nos, ennél még az orvos sem írhatna föl jobb gyógyszert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Higgy abban, hogy képes leszel megnyerni üzletfeleidet az elképzeléseidnek, ám ha új állást keresel, akkor se fogadj el ajánlatot, ha az igen kedvező.

Szűz (08. 24-09. 23.) Házassági, érzelmi bonyodalmak tisztázására megfelelő a mai nap: partnered főként azzal férkőzik újra a kegyeidbe, hogy kitalálja legtitkosabb vágyaidat is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A nap jó tanácsa: dugj el, vagy még inkább dobj ki minden fölösleges gyógyszert, és ha el akarsz fogadtatni egy ajánlatot, derítsd ki a másik szükségleteit!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egyik barátod remek üzleti tippeket ad, ráadásul bebizonyosodik, hogy volt kedvesed nem felejtett el – talán érdemes lenne megpróbálni még egyszer.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne feledkezz meg róla, hogy családi ünnep (gyermeknap) esik mára, hozzátartozóid számítanak rád, de alkalmat kell adnod nekik is, hogy érvényesüljenek.

Bak (12. 22-01. 20.) Van valaki a környezetedben, aki vágyódik utánad - érdemes rá odafigyelned, a családos Bakok viszont okosan teszik, ha ráhagyják magukat a gyerekekre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Alkalmas a mai nap ajándékvásárlásra, de nem ártana, ha tanulnál a befektetésekről - ha jól érzed magad, gyermeked is boldog: ez egyszerűen hangzik, de igaz.

Halak (02. 20-03. 20.) Valakitől fontos információkat kapsz, és minthogy épp a legjobb formában vagy, úgy érzed, itt az idő, hogy párkapcsolatodat egyértelműen rendezd.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kvíz: Ha 10-ből 8-at ismersz a következő kifejezések közül, igazán művelt vagy

Kvíz: Ha 10-ből 8-at ismersz a következő kifejezések közül, igazán művelt vagy

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője