Nagyon próbára tesz a mai nap - Egymondatos horoszkóp - április 6, hétfő

2020.április.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntő jegyében lévő Mars és a Bika-Uránusz quadrát fényszöge arra figyelmeztet, hogy amikor anyagi biztonságod megrendül, csökkennek a bevételeid, a lehetőségek új útjaival tudsz csak plusz jövedelemre szert tenni. Ha pénzről van szó, kiderülhet, hogy barátaid, pártfogóid támogatására sem számíthatsz. Képtelen vagy elviselni a korlátozásokat, és ha elviselhetetlennek érzed a változásokkal járó stresszt, tanulj meg lazítani - ne hagyd, hogy bárki is kiborítson. Fokozott baleset- és konfliktusveszélynek lesznek kitéve azok, akik képtelenek uralkodni indulataikon. Ez az igencsak ártalmas fényszög természeti katasztrófákat, a modern technikával összefüggő károkat és súlyos baleseteket okozhat.

Kos (03. 2l-04. 20.) Baráttal ne kezdj közös vállalkozásba, mert tervetek nem is olyan ígéretes, mint gondolnátok, egy beígért bevétel elmaradása pedig konfliktushelyzetet okozhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha el akarod kerülni a munkahelyi változások okozta izgalmakat, ne szállj szembe a főnököddel, hiszen mostanában semmi sem biztos, még az állásod sem.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egy váratlan esemény okoz izgalmat, és a barátaidra sem számíthatsz, legyél rugalmas: hozzá kell szoknod, a rutin felborulásával járó változásokhoz.

Rák (06. 22-07. 22.) Barátságban, üzleti kapcsolatban vár rád néhány kellemetlen meglepetés: vállalkozásodat át kell alakítani, de a biztonságos szexnek sem kedvez ez az időszak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a pasid a főnököd, fogadd el, hogy egyáltalán nem áll szándékában elkötelezni magát, a szakmai változások miatt pedig felszökhet a vérnyomásod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amikor változnak a szakmai és pénzügyi körülmények, vagy munkahelyet kell változtatnod, vigyázz, nehogy áldozata legyél valami stresszbetegségnek.

Nehéz időszaknak nézünk elébe, készülj fel - Ezt ígéri az áprilisi horoszkópod

Nehéz időszaknak nézünk elébe, készülj fel - Ezt ígéri az áprilisi horoszkópod

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy megbízhatatlan pasival akadsz össze, tudnod kell, hogy mi vár rád: mellette nem áll másból az életed, mint anyagi vitákból és kínos helyzetekből.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az otthoni munkavégzés konfliktushelyzetet okozhat, de nincs olyan tűréshatár, amelyen túl a párod és rokonaid dühítő viselkedését ne bírnád elviselni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha gyakorta összekapsz a pasiddal és munkatársaiddal, a feszült légkör ellenére próbáld meg kordában tartani dühödet, és a szavaiddal is bánj óvatosan.

Bak (12. 22-01. 20.) Legyél nagyon óvatos az anyagi kockázatok és a szexualitás terén, de komoly esély van rá, hogy végre kiszállsz egy nagyobb veszteséget okozó kapcsolatból.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lazítani akarsz családi kötelékeiden, lázadással reagálsz minden, az irányításodra irányuló kísérletnek, a keringési panaszokat viszont értornával előzheted meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy anyagi vitában nem jutsz ötről hatra, új taktikával kell megpróbálkoznod, de ne félj attól, hogy kifejezésre juttasd a haragodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője