Ne félj a változásoktól, ma minden új segíteni fog - Egymondatos horoszkóp - november 11. szombat

2017.november.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szaturnusz és az Uránusz barátságos fényszögének köszönhetően egy váratlan találkozás, ismeretség vagy esemény meghatározhatja a sikeredet, de csak akkor, ha megfelelően reagálsz rá. Ne félj a változásoktól, amelyek ebben az időszakban segítik célodat. Különösen, ha arra kényszerítenek, hogy alkotó megoldásokat dolgozz ki a problémákra. Ha kitartásod kísérletező és kockázatvállaló hajlammal társul, bízhatsz vállalkozásod sikerében, de az sem kizárt, hogy ezután a hobbidból fogsz megélni. Kapcsolatrendszered pedig megnyithat néhány ajtót, amelyek eddig zárva voltak előtted.

Kos (03. 21-04. 20.) Van benned tehetség, és ha tudásodat, kitartásodat némi kísérletező kedvvel kombinálod, vagy bevezetsz valami újítást, már haladsz is a szakmai siker felé.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne hadakozz a változásokkal, ne vegyél fel bankkölcsönt, ne csinálj adósságot, de ha valami problémád van a vállalkozásoddal, próbálkozz valami mással.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Igyekezz fenntartani a jó viszonyt az üzleti és támogatói hálózatodat alkotó emberekkel, mert megeshet, hogy vállalkozásodat éppen a kapcsolataid mentik meg.

Rák (06. 22-07. 22.) Fontosnak tartod ugyan a munkahelyi biztonságot, de ha anyagi függetlenségre vágysz, teremts értéket a cégednek, vagy építsd ki saját vállalkozásodat

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod külföldön él vagy tanul, hidd el, hogy távkapcsolatotok az átmeneti elválásokat is elviseli, és talán most először gondolkodtok a gyermekvállaláson.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vitathatatlan tény, hogy a nők kevesebbet keresnek, ezért nehéz lakást venniük, mégse várj arra, hogy a párod megvegye álmaid házát, vedd azt meg te magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Legyél tekintettel párod függetlenségi igényére, de most végre elérkeztek ahhoz a ponthoz, ahol már komolyabb nézeteltéréseket is meg tudtok beszélni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nehezen viseled az anyagi bizonytalanságot, változtass állást, de ha előjössz egy új, korszerű munkamódszerrel, biztos, hogy új megélhetési forrásra bukkansz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a tudás és az információ hatalom, különösen, ami a pénzügyeket illeti, legyél nyitott az új lehetőségekre, a szerelemben pedig éld ki kísérletező kedvedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Meg kell birkóznod a családtagok egyéniségének különbözőségéből adódó gondokkal; pénzügyi tervedet egy váratlan kiadás vagy költözködés boríthatja fel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy váratlan értesülés meghatározhatja a sikeredet, de lehetőleg azelőtt alakíts ki kapcsolatot emberekkel, mielőtt még szükséged lenne a támogatásukra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha az utóbbi időben elvesztetted a munkádat, most álláshoz juthatsz, a mai csillagállás váratlan pénzt, fizetésemelést jelez, sőt még barátaid is sikerhez segíthetnek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője