Ne hagyd, hogy a párkapcsolatod elkallódjon a napi rutinban - Egymondatos horoszkóp: január 14.

2021.január.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bak jegyében lévő Vénusz ma a Bika-Uránusszal zár be harmonikus fényszöget: végre hajlandó vagy elfogadni, hogy a pároddal különböztök egymástól, de, szívesen alkalmazkodsz a tiédtől eltérő elvárásaihoz. Ne hagyd, hogy a párkapcsolatod elkallódjon a napi rutinban! Mivel változatosságra vágysz, ne a pasidat cseréld le, inkább te válj izgalmas partnerré! Ha azt akarod, hogy megfizessenek, eladhatod különleges képességeidet, de egy stílusváltás is növelheti az értékedet Váratlan kaland is összejöhet, nyereményben is reménykedhetsz. Ma a Bak jegyében lévő Nap együttállásba kerül a Plútóval: ez az időszak bővelkedik hatalmi csatározásokban, pénzügyi vagy szakmai válságokban, de ez a konstelláció hatalmas adag energiát ad ahhoz, csődbe jutott vállalkozásodba új életet lehelj, és kitörj egy olyan helyzetből, amelyben manipuláció áldozatának vagy kiszolgáltatottnak érzed magad.

Ne hagyd, hogy a párkapcsolatod elkallódjon a napi rutinban - Egymondatos horoszkóp: január 14.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha most váltasz munkahelyet, válassz jól fizető céget, ám ha számodra a pénz és a siker a legnagyobb érték, akkor szívesen összekötöd a sorsodat egy felső vezetővel.

Bika (04. 21-05. 20.) Tisztességes állást találsz magadnak, ahol kamatoztathatod kreativitásodat, hitvesed hatalmát és tekintélyét is csodálod, de ne gyakorolj rá nyomást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vállalkozásodat át kell alakítani, kiszolgáltatott lehetsz hitelezőidnek, de ha titkos szeretőd üzleti ajánlatát kihagyod, legalább tisztességes állást keress magadnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha sikerült bekerülnöd egy teljesen új üzleti környezetbe, kacérkodni és flörtölni szabad, de párkapcsolatodban ne keltsd életre az üzleti vagy hatalmi versengést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden előnyös változás érlelődik, de ne veszítsed el a fejed, ha főnököd vagy egyik munkatársad a nehezen meghódítható pasik közé tartozik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiélheted művészi hajlamaidat, munkát és üzletet is szerezhetsz, most még a függetlenség és szerelem sem zárják ki egymást, csak a szexuális függőségtől óvakodj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Beszállhatsz a családi cégbe, melyben elkerülhetetlen az átalakítás, ám ha másokkal közösen bérelsz ingatlant, akkor a javítási költségeket is ki kell fizetned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod kényesen vigyáz a függetlenségére, pár trükkel azért magadba bolondíthatod, némi ravaszsággal pedig főnökeidet is ügyesen befolyásolhatod

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai nap hozhat plusz bevételt, anyagi csődöt, esetleg mindkettőt, de mielőtt állást változtatnál, tájékozódj, hogy leendő munkahelyeden mekkorák a fizetések.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedveseddel, aki remek az ágyban, üzletet köthetsz, merész spekulációd is bejön, de a szexet is bevetheted fegyverként a hatalom vagy egy üzlet megszerzésénél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Karriered, házasságod zsákutcába juthat, cégednél engedned kell a hatalomnak, de még ha utálod is a családi bulikat, amikor üzletről van szó, ez nem számít.

Halak (02. 20-03. 20.) Kreativitásodból megélhetsz, az interneten összejöhetsz egy két lábon járó aggyal, barátság vagy szakmai kapcsolat kihasználásával pedig hatalomhoz juthatsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője