Ne hagyd magad korlátozni - Egymondatos horoszkóp: Május 30.

2017.május.30.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Mars és az Uránusz gyenge barátságos fényszöge felébreszti újító, kísérletező kedvedet és kreativitásodat. Intuíciódra hallgatva a szokásosnál nagyobb mozgástérre, önállóságra és spontaneitásra tehetsz szert ahhoz, hogy eredeti ötleteidet megvalósíthasd. Nyitottá válsz az új eszmék és megoldások iránt, kitörhetsz a megszokott kerékvágásból, nem hagyod magad mások normáitól korlátozni, és valószínűleg tudatosan keresed olyan emberek együttműködését, akik ösztönzőleg hatnak rád. Olyan időszak ez, amikor a szokásosnál bátrabb, önállóbb és rugalmasabb leszel.

Kos (03. 2l-04. 20.) A "kilógni a tömegből" cél lehet számodra; találékonyságod sok pénzt hozhat a konyhára, ráadásul egy korszerű okostelefon beszerzésére is kiváló a mai nap.

Bika (04. 21-05. 20.) Az előrelátás azt diktálja, hogy pénzügyi és szakmai döntéseidben figyelembe vedd a jövőt: a változás, a jövő ugyanis megérkezik – hamarabb, mint vártad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ügyesen kamatoztatod kapcsolataidat, és nagyon felvillanyoz egy új dolog felfedezése, ami nemcsak számodra újdonság, hanem a csapatod számára is.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem a megfelelő vállalatnak vagy főnöknek dolgozol, azonnal munkakört vagy szakmát kell váltanod, hiszen most új lehetőségek kerülnek látómeződbe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Utazás közben sokat tanulhatsz más népek kultúrájáról, de a házasságba nem szabad rövid ismeretség után egyfajta próba szerencse alapon belemenned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az irodában parázs vitára számíthatsz, ezért várd ki, amíg az emberek lehiggadnak, és felmerül valami jó ötlet, de váratlan bevétel teheti emlékezetessé a mai napot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vakációs kalandod révén kitörhetsz mindennapi életedből, élvezed, hogy kedvesed önálló személyiségként kezel, de óvakodj a túl hamar kimondott igentől.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzletasszonyként, vállalkozóként belekezdhetsz egy más vállalkozásba, ráadásul egyik kollégád is érdeklődik irántad, nem csak szakmai szempontból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Élvezed a kockázatos sportokat, párkapcsolatodban csak úgy vibrál az elektromos feszültség, de nem szabad, hogy bárkihez is túl gyorsan hozzákösd magad.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden vagy éppen a saját otthonodban meglehetősen költséges újításokat vezethetsz be, de legyél nagyon óvatos, ha elektromos berendezésekkel dolgozol!

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Kiélheted kreativitásodat, tomboló hormonjaid miatt szerelmi életed új lendületet kap, de meg kell tanulnod a sporton keresztül jó irányba terelni agressziódat.

Halak (02. 20-03. 20.) Váratlan bevételre számíthatsz, de ha otthonod felújításra szorul, óvakodj a kontároktól, mert közreműködésükből több károd származik, mint hasznod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője