Ne most vágasd le a hajad! Egymondatos horoszkóp: Április 29.

2017.április.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A növő Hold az Ikrekben alkalmas könyvvásárlásra, kapcsolatteremtésre, költözködésre, rövidebb utazásokra, kérvények megfogalmazására, rokonok és szomszédok felkeresésére, élvezheted az ismerkedést is, de az esti órákban, amikor szembenállásba kerül a Szaturnusszal, kedvezőtlen haj- és körömvágásra, mert a haj ilyenkor nagyon töredezik, a köröm pedig kiszálkásodik. Valószínűleg sokat kommunikálsz és telefonálsz, de mivel a tüdőd és a légzőszerveid szokatlanul érzékenyek, kerüld a huzatos és füstös helyiségeket.

Ne most vágasd le a hajad! Egymondatos horoszkóp: Április 29.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Sokat nyerhetsz nyelvtudásoddal, színes előadásmódoddal lenyűgözheted barátaidat, de este hagyd abba a rokonokkal folytatott kimerítő vitákat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ami az anyagi és szakmai ügyeidet illeti, sok szükségtelen terhet cipelsz magaddal; tudod ugyan, mi megy rosszul, az idő viszont még alkalmatlan a változtatásra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha tisztában vagy barátod, vagy partnered érdekeivel, ő teljesíti kívánságodat, feltéve, hogy meg tudod győzni arról, hogy az az ő érdekeit is szolgálja.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha teheted, válassz a mai napra magányos elfoglaltságot, és merj nemet mondani, amikor a párod vagy munkaadód olyasmit követel, amit nem akarsz megcsinálni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Segítőkész módon ma igyekezz együttműködni másokkal egy közös cél érdekében, de ha nem érted miben különbözöl a párodtól, este neheztelni fogsz rá.

Szűz (08. 24-09. 23.) Érdemes sok munkát fektetni karrieredbe, de ne lásd mindenben a vesztés lehetőségét, de ha este sokat kukacoskodsz, kihagyhatnak a családi programból.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne feledd: mindig van lehetőség tárgyalási stratégiád módosítására vagy lecserélésére a beszélgetés közben, ha az eddigi stratégiád esetleg csődöt mondott.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkád során az ujjad köré csavarhatod üzletfeleidet, de félő, hogy az esti üzleti tárgyalásnál téves következtetéseiddel veszélyezteted céged érdekeit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvesed méltányolja, ha rögtön tisztázod vele, mit vársz a kapcsolattól, de mivel imádod a kalandokat, azért legyél óvatos, próbáld magad visszafogni.

Bak (12. 22-01. 20.) Független lényként nem szorulsz másra, képes vagy kivinni a szemetet, elmenni a barkácsboltba, és megvenni a szükséges dolgokat, ha elromlott valami a lakásban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tele vagy kiváló elképzelésekkel, de mivel érzelmi életedben és kapcsolataidban este vegyes hatások érvényesülnek, szeretteiddel azért ne legyél igazságtalan.

Halak (02. 20-03. 20.) Valamilyen családi vagy pénzügyi kérdésben megleled a jó megoldást, a pénzszerzés és a kockáztatás is nagyon kellemes, de este nem érdemes túlzásokba esni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A 10 leghatékonyabb szemránckrém 30 év felett, amit érdemes kipróbálnod

A 10 leghatékonyabb szemránckrém 30 év felett, amit érdemes kipróbálnod

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője