Ne vállald túl magad ma sem - Egymondatos horoszkóp - június 27. kedd

2017.június.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Rákban lévő Merkúr haragban van a Mérleg-Jupiterrel, valószínű, hogy tévesen méred fel a rendelkezésedre álló időt, túlbecsülöd lehetőségeidet, túlvállalod magad, és képtelen leszel minden ígéretednek eleget tenni. Félő, hogy figyelmen kívül hagysz fontos részleteket, vagy olyan emberek támogatásában reménykedsz, akik a kisujjukat sem mozdítanák meg az érdekedben. Ha tárgyalásra, vagy fontos megállapodásra kerülne sor, tartsd észben, hogy az ördög a részletekben rejtőzik. Üzlet- és szerződéskötésnél aláírás előtt feltétlenül olvasd át az apró betűs szöveget. Ne szépítsd és ne is színezd ki a dolgokat, beszélgetéseid során legyél őszinte, óvakodj a túlzásoktól, a felvágástól és nagyzolástól!

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel ma képtelen vagy megfontoltan alkudozni, ha mégis elszánod magad a lakáscserére, lehetőleg csak az ügyvéded jelenlétében írj alá adásvételi szerződést.

Bika (04. 21-05. 20.) Valaki túljárhat az eszeden, legyél tehát fokozottan éber, ha üzletet vagy munkaszerződést ajánlanak, s ha egy vendéglőben pocsék a kiszolgálás, ne fizess szó nélkül.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Játékkaszinóban, szerencsejátékba most elenyészően kicsi az esélye, hogy nyerj, de a partnereddel és rokonaiddal kapcsolatban se legyenek túlzott elvárásaid.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma kitérsz a kényes kérdések elől: taktikádnak az a célja, hogy elfedd a problémákat, elkerüld a vitát, csakhogy így nincs esélyed rá, hogy megoldd a problémát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kedvesednél vagy egy pénzügyi tárgyalás során el akarsz érni valamit, szépen hangzó hamis érvek helyett inkább mondd meg valódi szándékodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nagyon drága árat kell fizetned azért, hogy különösebb gondolkozás nélkül igent mondj valamire, aminek nagyon kellemetlen anyagi következményei lehetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem használod a fejedet és kikotyogod terveidet, valaki lehagy a siker felé vezető úton; ma jobb kimaradni az olyan ügyletekből, amelyek törvénybe ütköznek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma nem veheted fel a versenyt a híres ógörög szónokokkal, ne vitatkozz pénzről, ne írj alá szerződést, de feltétlenül fordulj ügyvédhez, tőle kérj tanácsot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne vegyél fel hitelt, de hagyd abba a felelőtlen ígérgetést hitvesednek és munkaadódnak is, és tartsd észben, hogy a szex és az üzlet nem egyeztethető össze.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma semmi idegőrlő vita, de ha nem közlöd, mit akarsz, elég nehéz kitalálni, viszont tiszteld a főnöködet, hogy hosszú legyen életed a munkahelyeden.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Érvényes munkaszerződés nélkül ne dolgozz, és ne akarj másokat erkölcsi, vallási, világnézeti vagy politikai kérdésekben saját meggyőződésedre megtéríteni!

Halak (02. 20-03. 20.) Felmerül benned a gondolat, milyen volna egy olyan pasi szeretőjének lenni, aki fényűző életet biztosíthat számodra, de a függőséget már nem bírnád elviselni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője