Ragyoghatsz a társaságban a mai napon - Egymondatos horoszkóp - június 17. vasárnap

2018.június.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold az Oroszlánban: ma gyümölcsöztetheted szervezőképességedet és kreativitásodat, megszervezheted egy előkelő rokon fogadását. Ám a nap első felében, amikor a Jupiter támadja a Holdat, egy féltékeny, kontrollmániás társsal nem lesz könnyű az élet, de ne mutasd ki, ha nem értesz egyet valakivel, akitől a jövedelmed függ. Határozottan élvezed viszont, hogy befolyásos emberek társaságában az esti rendezvényen feltűnést kelthetsz. Nagyvonalúságoddal lenyűgözheted a párodat, de magadhoz ragadod a vezető szerepet.

Kos (03. 21-04. 20.) Családod megbízhat egy nagyszabású rendezvény szervezésével, de a mai napon könnyen bedőlhetsz egy hírességnek, vastag pénztárcának meg némi vonzerőnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Otthonodba szeretet és nevetés költözik, az Oroszlán-hold pedig ideális időpontot teremt a lakberendezéshez, különösen a bútorok és a dísztárgyak kiválasztásához.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Reggel tanulj meg nemet mondani olyan kérésekre, melyek kényelmetlenül érintenek, de elégedett vevőd és tárgyalópartnered új megbízásokat szerezhet.

Rák (06. 22-07. 22.) A nap első felében igazán elmehetnél a pároddal vásárolni valahová, természetesen régiségeket és luxuscikkeket, viszont ami ma kerülendő, az a túlköltekezés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt próbáld meg kideríteni, milyen titok lappang a családban, de ma a szervezőkészséged és a bátorságod is megvan ahhoz, hogy sokra vidd az életben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne háborodj fel legjobb barátnőd főnökösködő stílusán, és azon se, ha a párod nem vevő javaslataidra, ha ki akarja egészíteni vagy meg akarja változtatni azokat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Míg a legjobbat ajánlod fel barátnődnek, addig ő nem kívánja viszonozni azt, pedig az elismerés vagy a köszönet ma olyan fontos számodra, mint a levegő.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma csak egy vágyad van: hogy a szakmádban és az üzleti életben a csúcsra juss, de akkor is feljuthatsz a csúcsra, ha átmenetileg egyik rokonod cégénél dolgozol.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha üzleti ügyben utazol, vagy tanulmányi kiránduláson veszel részt külföldön, rád akaszkodhat egy "bennszülött", aki rendületlenül követi minden lépésedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Hogy eredményesen tudd kezelni adósságaidat, először be kell látnod: igenis léteznek, ám egyik hiteleződ túlságosan izgató ahhoz, hogy józan alkut folytassatok.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a párod azt követeli, hogy add föl a karrieredet, és csak az ő szükségleteivel törődj, ez nem tisztességes, viszont te sem hajlasz ma a kompromisszumra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha képtelen vagy elfogadni, hogy a munkád nyereség a cégnek, akkor szedd a sátorfádat, próbálj szerencsét külföldön, de ne kacérkodj, és ne flörtölj az irodában.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője