Szokatlan, meghökkentő lehetőség nyílik meg előtted - Egymondatos horoszkóp: szeptember 27.

2020.szeptember.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Merkúr ma jegyet vált, a Mérlegből október 28-ig ideiglenesen átlép a Skorpióba, ahol csak november 10-e után folytatja egyenesen útját. Éles nyelveddel nem kíméled mások érzéseit, saját terveidet, szándékaidat hajlamos leszel eltitkolni, de ügyesen kinyomozod mások titkait, rejtett szándékait. A Vízöntőben lévő Hold és a Bika-Uránusz quadrát fényszöge miatt a reggeli órákban képtelen vagy elviselni a változásokból adódó izgalmakat, ezért nem árt, ha leckét veszel stressz kezelésből. Eszed ágában sincs elkötelezni magad, úgy véled, hogy nem vonatkoznak rád a normál szabályok, de tökéletes partnere lehetsz egy olyan pasinak, aki környezetvédelemmel, szociális kérdésekkel, tudománnyal vagy oktatással foglalkozik. Belevetheted magad a globális problémák megoldásába, de ha érpanaszok gyötörnek, polcold fel a lábad és kerüld a hosszú álldogálást. Ebédre vagy vacsorára pedig kerüljön pizza a tányérodra articsóka feltéttel.

Szokatlan, meghökkentő lehetőség nyílik meg előtted - Egymondatos horoszkóp: szeptember 27.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Barátnőid vagy rokonaid közvetítésével szokatlan, sőt meghökkentő lehetőség nyílik meg előtted – bár reggel még sok minden ellene szól, mégis élned kell vele.

Bika (04. 21-05. 20.) Amikor változásra kerül sor a munkádban, ne keress kifogásokat és mentségeket, hanem magad vedd kézbe a dolgot, mert csak így tudod megoldani a helyzetet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Reggel ugyan megmakacsolod magad, képtelen vagy engedni a negyvennyolcból, de utazás, rokonlátogatás révén ma feltöltődhetsz lelkileg, szellemileg.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagi problémádat nem te, hanem bármilyen meglepő is, egyik barátod vagy szeretőd oldja meg – ez közösen kitalált mentőprogram pedig jól sikerül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megoszlanak a vélemények arról, hogy kapcsolatodnak mi tesz jobbat: a közelség vagy a függetlenség, de most magadnak kell megtalálnod a helyes utat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amennyiben érdekel az internetes állásvadászat, ma bátran nekikezdhetsz, hiszen egy külföldi cégnek éppen a különleges ismereteidre lehet szüksége.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Kedvesed ma vibráló színeket hoz az utóbbi napokban elszürkült életedbe, de személyes szabadságának megőrzése nem azt jelenti, hogy joga van félrelépni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem akarsz elkényelmesedni otthoni környezetedben, a földrajzi távolság nem lehet akadály számodra: a kapcsolatteremtés ideális közege ma a világháló.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vigyázz, mert oldott hangulatoddal túllőhetsz a célon, és ha többet beszélsz, mint kellene, egyik kollégádat vagy rokonodat akaratod ellenére megsértheted.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletasszonyként, vállalkozóként sosem lehetsz olyan sikeres, hogy szüneteltethesd a vevő- és ügyfélkeresést: ma segítsd az ügyfelet, hogy ne felejtsen el!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Otthonod kialakításában az ultramodernség dominál, kreativitásodat pedig a divat és az online kapcsolatok és tevékenységek világában kamatoztathatod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kiállsz amellett, ahogyan a kapcsolatodat és a világot látod, és őszintén hangot adsz véleményednek és érzéseidnek, haladást és fejlődést indíthatsz el.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője