Szuperhold, vérhold, farkashold - 5 csillagjegy, akit nagyon befolyásol 2019 első teliholdja

2019.január.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Január 21-én hajnalban egészen különleges holdfogyatkozást szemlélhetünk meg, nagyjából 5 óra 40 és 6 óra 40 között. A Föld eltakarja Holdat, így teljes holdfogyatkozásnak lehetünk tanúi, már amennyiben felhőtlen éjszakánk, hajnalunk lesz.

Vérhold, szuperhold
Fotó: Rexfeatures

Az év első teliholdja sokkal nagyobbnak fog látszani, ráadásul vörös lesz a színe, ezért is nevezik vérholdnak a jelenséget, a farkasholdnak pedig a januári teliholdat szokás nevezni. Nem mindennapi dolog olyannyira, hogy legközelebb 2022-ben észlelhetjük majd. A teliholdról van, aki bizony saját tapasztalatból is tudhatja, hogy egészen megterhelő időszak lehet, egy ilyen különleges együttállás pedig bizony összezavarja a horoszkópunkat is.

Kos (03. 21-04. 20.)

Könnyen úgy érezheted, hogy az érzelmeid töltöttségi szintje sosem volt ilyen magas. Ez persze rejthet kellemetlen meglepetéseket is, felfokozott állapotban könnyen adhatsz rossz válaszokat, vagy élezhetsz ki a kelleténél jobban kényes szituációkat. A szerelmi életedre könnyen olyan hatással lehet a jelenség, hogy akár drasztikus lépésekre is elszánhatod magad. Ugyan teljesen a felfokozott érzelmeid hatása alatt leszel, de valahogy muszáj lenne, egy kis higgadtságot erőltetned magadra.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

A jegy szülöttjei hajlamosak a szorongásra, a vérhold sajnos fel fogja erősíteni ezt, és még stresszesebben élik meg ezt az időszakot. Nagyon fontos, hogy az Ikrek elkerüljék, hogy negatív spirálba kerüljenek; légzésgyakorlatokkal, relaxációval csökkenhetik a stresszt, és el kell hinniük, hogy a szorongásaikból pozitív energiákat is képesek felszabadítani.

Ez a Britney Spears szám illik hozzád a leginkább a horoszkópod szerint [https://www.glamour.hu/ez-a-britney-spears-szam-illik-hozzad-a-leginkabb-a-horoszkopod-szerint-35129]

Ez a Britney Spears szám illik hozzád a leginkább a horoszkópod szerint

Rák (06. 22-07. 22.)

A jegy szülöttjeinek ebben az időszakban különösen ügyelniük kell arra, hogy ne hozzanak meggondolatlan döntéseket, első sorban a pénzügyekkel kapcsolatban. Nem hiba vágyakozni a jobb anyagi lehetőségek iránt, de mindig észben kell tartanod, hogy a pénz nem minden. A telihold ugyanakkor lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a Rák jegy szülöttjei a kapcsolataikban meglássák a valóságot, amit eddig elfedett, hogy mit szerettek volna látni.

Bak (12. 22-01. 20.)

Sajnos a pesszimizmusra hajlamos Bak a holdfogyatkozás hatására még inkább hajlamos arra, hogy mindent sötéten lásson. Ez az időszak kötekedővé teheti a jegy szülöttjeit, az állandó kritikák pedig konfliktusokhoz vezethetnek a közvetlen környezetével, munkatársaival. Érdemes ezért minden megnyilvánulása előtt tízig elszámolnia, és picit végiggondolnia a Bakoknak, hogy vajon érdemes-e negatív hozzáállásukkal élezni a szituációkat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A jegy szülötteinek szerencsére nem kell tartaniuk attól, hogy a környezetükkel kerülnek konfliktusba, azonban a holdfogyatkozás hatása alól ők sem tudják kivonni magukat. A szuperhold arra sarkallja a Vízöntőt, hogy jobban figyeljen a belső ösztöneire, ugyanakkor nem elég felismerni az intuíciót, helyesen is kell dekódolni ahhoz, hogy pozitívan fel tudja használni ahhoz, hogy harmonikusabb viszonyba kerüljön a környezetével és önmagával is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője