Valósítsd meg vágyaidat!-Egymondatos horoszkóp - június 21. szerda

2017.június.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap és a Merkúr együttállása a Rákban ma arra bíztat, hogy ápold családi kapcsolataidat, keresd fel rokonaidat, legyél együtt érző, gondoskodó, beszélj az érzelmeidről, és ha valakinél meg akarod törni a jeget, akkor egy ebéd- vagy vacsorameghívás az otthonodba a legmegbízhatóbb csalétek, amivel lenyűgözheted kedvesedet vagy üzletfeleidet. Mivel még az aktivitást jelképező Mars is ebben jegyben tartózkodik, most érdemes lakást vagy ingatlant vásárolni, de a lakásfelújítást vagy az ingatlan karbantartásával járó barkácsolást sem érezzük terhes feladatnak.

Reese Witherspoon
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod meghívja a kollégáit, rossz fényt vetne rá, ha megtagadnád az otthoni főzőcskézést, de ne aggódj, nem várja el tőled, hogy főállású háziasszony legyél.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel pompás szakácsnő s érzéki szerető vagy, a párod szerencsés ember, ha pedig kötődni akarsz kapcsolatodban, a beszéd révén megvalósíthatod vágyadat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező nap pénzügyi tárgyalásokra, és ha képes vagy hatni vevőid érzelmeire, úgy csomagolhatod üzleti ajánlatodat, hogy nem fognak tudni ellenállni neki.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha üzletről akarsz tárgyalni, nincs jobb módszer egy ebéd- vagy vacsorameghívásnál, bár cserébe partnered családi problémáit is végig kell hallgatnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel a kérdések védenek a kommunikációs zavarok ellen, a legkisebb kétely esetén is kérdezd meg a másikat: "Sikerült világosan elmondanom a dolgot?"

Szűz (08. 24-09. 23.) Előkelőségeknek rendezett partin vendégeskedhetsz, volt főnököd állást kínálhat a cégénél, felettesed megértőnek mutatkozik, és talán szövetségeseddé is válhat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A cégnél vedd figyelembe a hierarchiát, egy kis hízelgéssel javíts a pozíciódon, de ne lépj le, mert nagyon kínos lehet, ha keresnek, és nem vagy a helyeden.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó ideje készültél rá, hogy vitorlázol a tengereken, de ha egy kis munkát is vállalsz a hajón, számodra ez majdnem olyan, mint egy ingyen nyaralás.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A házaspárokat most mindenekelőtt a közös üzleti tevékenység foglalkoztatja, de ma az sem kizárt, hogy kizárólag anyagi érdekből jön létre egy kapcsolat.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy gondoskodó pasiért odadobod feminista elveidet, nem mondasz nemet, ha megkér, hogy játszd el a háziasszony szerepét egy fontos üzleti megbeszélésen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szórakozást, a randizást ma hanyagolni kell, és a feladatokra összpontosítani, hiszen kellemes érzés olyasmivel foglalkozni, amiből jól meg lehet élni.

Halak (02. 20-03. 20.) Hiszel a biztonságot nyújtó, régimódi házasságban, és ha úgy érzed, férj és gyerek nélkül az életed nem teljes, valaki örömmel ajánlkozik a hitvesi szerepre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője