5 szexpozitív Instasztár, akik minden tabut ledöntöttek

2017.június.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hogyan viselkedik egy "rendes" lány? Mit visel, mit mer kimondani, és hogyan viszonyul a férfiakhoz? Sajnos még mindig rengeteg előítélet és társadalmi berögződés terheli a női szexualitást, azonban néhány forradalmár nő úgy döntött, nem hajt fejet ennek. A társadalmi változásokat általában kritikusan gondolkodó, elsőre polgárpukkasztónak tűnő karakterek indították el. 2017-ben a világháló, azon belül is az Instagram remek platformot biztosít azoknak, akik az egész világ előtt szeretnék kijelenteni, hogy nem állnak be a sorba.

5 szexpozitív Instasztár, akik minden tabut ledöntöttek
Fotó: Instagram

Íme 5 szexpozitivista nő, akik minden vágyukat felvállalták:

Shannon szexológusként, íróként, és vloggerként terjeszti a gondolatait, és azt is elárulta, hogy édesanyja, aki korábban kiborult a világnézeteitől, mára az egyik legnagyobb támogatójává vált. A Instasztár és szerelme mindent megtesz, hogy a maximumig fejlesszék a szexuális életüket. "Nem szégyellem azt, ami boldoggá tesz" - jelentette ki a lány. Shannon nem példaképpé szeretne válni, csupán arra bíztatja követőit, hogy merjenek kísérletezni és felfedezni azt, ami számukra örömöt okoz.

Ezt láttad már? Nők voltak, de ma már férfiak - transzneműek, akikről senki nem beszél

A transznemű modell és művész három éve döntött úgy, hogy felvállalja magát, és nem törődik tovább a sztereotípiákkal. Torraine Instagramja jelenleg provokatív fotókból áll, és azt is elárulta, hogy rengeteg önértékelési gondját sikerült legyőzni követőinek köszönhetően. A lány szerint a szexuális erő annyit jelent, hogy megtanuld kimondani, mire is vágysz igazán.

Karley akkor alapította weboldalát, amikor 10 évvel ezelőtt úgy érezte, a női szexualitást még mindig tabunak számít, és az emberek nagy része képtelen nyíltan beszélni a kérdésről. A lánynak elege volt az agyonretusált fotókból és az idealista hollywoodi filmekből, és nagyra tartja azokat a nőket, akik nyíltan felvállalják a hibáikat és a vágyaikat . "Nem kellene félnünk a szextől" - fejtette ki Karley. Az Insta-sztár azt is elárulta, hogy Samantha Jones a példaképe, hiszen ő sosem félt kimondani azt, ami a fejében volt.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Apparently I'm in the print issue of US Glamour with a whole lot of other #34;sex positive instagrammers#34; (which I think is a nice way of saying insta sluts #10024;#128526;#10024;) about making porn. I need to get a copy to show my nan or something. thanks to @chrisnutt for so diligently photoshopping out my bush and nipples for me, you da best and @paegward. I promise that I originally wrote a blurb that started #34;Under capitalism...#34; but they didn't go for it. Vex Ashley (@vextape) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 14., 13:01 PDT

Ashley egy kreatív pornóügynökségnél dolgozott sokáig, ahol a szexfilmek egy egészen új oldalát ismerhette meg. A pornót művészi oldalról is meg lehet közelíteni, és egy jó színész a személyiségét sem veszíti el közben. "Meg tudom mutatni a szexualitásom a saját módomon, és ez megtanított arra, hogyan legyek magabiztosabb, hogyan kommunikáljak hatékonyabban az ágyban is. El tudom mondani, mit szeretnék. Remélem, hogy a munkáim motiválnak másokat is, hogy felfedezzék a saját szexualitásukat egy sokkal személyesebb módon" - fejtette ki.

Nézd meg ezt is! `Annyiféle pornó létezik, ahány ember` - a pornónézésről beszélgettünk Mérő Verával

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> *gets to beach for first time this summer* *immediately starts picking at bikini line ingrown hairs* Zoë Ligon (@thongria) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 10., 11:40 PDT

Zoé szexedukátor, szexuális aktivista és művész, Instagramja egyfajta trash szoftporn oldalnak is tekinthető. A lány előadásaiban olyan témákról beszél nyíltan, amik rengeteg embert érintenek, de a legtöbben nem mernek kérdezni róluk: hogyan működnek szexuális technikák, mire valóak a segédeszközök, hogyan kell helyesen alkalmazni őket. Emellett Zoé szintén szószólója a nemi egyenlőségnek és a társadalmi beidegződések ledöntésének: egy tavalyi cikkében nyíltan mesélt arról, hogy összesen 99 partnere volt, és mivel rengeteget tanul az esetekből, készen áll a 100.-ra is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője