18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

6 ok, hogy ma este bekötött szemmel szexelj!

2017.június.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A bekötött szemes szex kétségtelenül az egyik legizgalmasabb dolog, ami a hálószobádban történhet, ráadásul bármikor, spontán alkalmazhatjátok, még rákészülni sem kell. Nem kell hozzá más, csak a megfelelő pillanat és egy kendő, és már indulhat is a játék!

Ha szeretnél valami újat kipróbálni, de félsz az extrémebb dolgoktól, a bekötött szem garantáltan a te asztalod lesz. Nincs benne semmi olyan, ami ijesztő vagy túl gyors lehetne, de emellett roppant izgalmas, és valószínűleg eltér a jól megszokott ágy-gyakorlataitoktól is. Ez még nem szado-mazo, de az első lépcsőfokának tekinthető.

Zavarba ejt, hogy látjátok egymást szex közben? Ebben is segít a kendő, hiszen ha rajtad van, kevésbé gondolsz bele abba, hogyan nézhetsz ki, milyen arcot vágsz, a párod peddig garantáltan élvezi, hogy felszabadultabb vagy. Ráadásul sokkal nagyobb orgazmusod is lehet, ha el tudod engedni magad!

Ezt olvastad már? Mennyit szexel egy átlagos pár, és mi az egészséges?

Mivel nem látsz, a többi érzékszervedre kell hagyatkoznod. Ezáltal sokkal intenzívebben érzed a partnered érintését, a leheletét, az illatokat és az ízeket. Mindezt fozhatjátok aromaterápiás gyertyákkal és elnyújtott előjátékkal is. Maga a behatolás is sokkal erőteljesebb élmény lesz így!

Azáltal, hogy megengeded a párodnak, hogy bekösse a szemed, egyben azt is vállalod, hogy megbízol benne, és hagyod, hogy ő irányítsa a dolgok folyását. Természetesen így is bármikor szólhatsz, ha valami kellemetlen számodra, azonban nagyban növeli a kettőtök közti bizalmat ez a játék. Rá vagy utalva, ő pedig eldöntheti, hogyan közelítsen feléd.

Nézd meg ezt is! 6 nem is hülye kérdés a várandósság alatti szexről
[http://www.glamour.hu/gszex/6-nem-is-hulye-kerdes-a-varandossag-alatti-szexrol-24119]

Mivel nem látod, mi következik, minden apró érintés meglepetésként ér majd. A bekötött szemes szex tökéletes alkalom arra, hogy masszázsolajat, jeget, vagy tollpihét is bevonjatok a játékba, és mivel mindent fokozottan érzékelsz majd, garantált a siker. Merülj el minden érzésben, és ne sürgesd a dolgok folyását: engedd, hogy a partnered írja a forgatókönyvet!

Ha te kötöd be a partnered szemét, az egyben azt is jelenti, hogy a te kezedbe kerül a kontroll - te döntöd el, milyen ütemben haladtok, hogyan kényezteted a párod. Ez persze fordítva is igaz: ha rád kerül a kendő, a párod dominál majd. Melyik pozíciót szereted jobban? Ha te irányíthatsz, vagy ha kicsit alárendelt helyzetbe kerülsz?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője