18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

8 dolog, amiben a Szex és New York hazudott a szexről

2022.február.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szex és New York sorozatot mi is ugyanannyira szeretjük, mint bármelyik másik divatőrült lány, hiszen időtlen, és nem mellesleg nagyon szórakoztató. De be kell vallani, hogy a világhírű HBO széria néha nagyon is távol áll a valóságtól.

Összeszedtünk 8 olyan dolgot, amit a sorozatban láttunk, viszont a valóságban egyáltalán nem állná meg a helyét:

1. A kis pénisz szakító ok

Samantha Jones esetében biztosan így van, de abban megegyezhetünk, hogy ez nem a világ vége. Nagyon sokféleképpen tudja egy férfi kompenzálni a hiányosságait, már ha elég ügyes, és tegyük hozzá, ahány nő, annyi fajta igény. Van, aki abszolút nem a kilós szalámi rajongója, és ők köszönik szépen, egy kis fütyivel is nagyon boldogan eléldegélnek.

2. Ha mocskos dolgokat mondasz az ágyban, a pasid kirúg

Ez sem igaz, igen, itt most Miranda Hobbes esetére gondolunk. Eleinte neki is nehezen ment a mocskos beszéd, de amint elengedte magát, csak úgy jött belőle, nem tudhatta, hogy pont az a mondat nem fog tetszeni a pasinak, hogy "szereted, ha beteszem az ujjam a fenekedbe". Hidd el, a legrosszabb pasi is inkább csak elneveti magát ezen a dumán, de nem fog kirúgni az ágyából miatta.

3. Letérdelni a futár előtt

Egy kellemes keddi napon, amikor éppen kedved szottyan hozzá, valószínűleg akkor sem fogod a futárfiú nadrágját letolni és szájjal kényeztetni – hacsak nem több ő az életedben, mint egy futár. Teljesen józanul, a munkaidőd kellős közepén nem tudjuk elképzelni, hogy ez valaha megtörténhetne.

4. Vibrátor-közbelépés

Nagyon jól teszed, ha néha kényezteted magad, és ha ehhez még van egy kedvenc eszközöd is, akkor hajrá! Viszont kötve hisszük, hogy bármelyikünknek is van olyan barátnő az életében, aki ránk törné az ajtót csak azért, hogy elkobozza a kedvenc vibrátorunkat, akármilyen közel is állunk egymáshoz.

5. A szex mindig fantasztikus, még az idegenekkel is

A Szex és New York egyéjszakás kalandja mindig nagyon könnyen jönnek és legalább annyira kielégítőek is. De hányszor történik ez meg például veled? A legtöbb egyéjszakás kaland rengeteg alkohol eredménye, maga a szex botrányosan rossz, ehhez képest Samantha Jonesnak minden egyes alkalommal orgazmusa van. Vajon hogy csinálja? Valószínűleg csak hantázik.

6. Dögös, elérhető pasikat minden utcasarkon találni

Carrie Bradshaw és a barátnői sosem fogynak ki a jó pasikból. Ezek a nők vagy tudnak valamit, vagy egy televíziós műsorról van szó, aminek nagyon kevés köze van ahhoz, hogy valójában milyen nehéz párt találni, még New Yorkban is.

7. Ha bepukizol, akkor akár fel is akaszthatod magad

Amikor a felnőtt, 30-as éveiben járó Carrie elengedte magát Mr. Big ágyában, akivel már jó ideje komoly kapcsolatban állt, szégyenében a takaró alá menekült, és pillanatok alatt el is iszkolt a házból. Ha ez a valóságban történik meg, akkor úgy csinálsz, mintha semmi sem lett volna, esetleg jót nevettek rajta, vagy hálát adsz, hogy nem akkor történt, miközben éppen szájjal kényeztetett.

8. A nők nagyhangon tárgyalják ki a szexuális életük minden részletét

Gumimellbimbók, nagy péniszek, fenéknyalás… Ezeknek a csajoknak semmi sem tabu függetlenül attól, hogy étteremben, jógán vagy egy bárban vannak. Persze, a csajok általában megbeszélik a szexuális élményeiket, de azt is inkább csendben, pironkodva, mintsem fennhangon a reggeli mellett a kávézóban.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője