18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

8 dolog, amit abba kell hagynod, ha újra csodás szexet akarsz

2017.június.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Milyen a jó szex? Erről a kérdésről kétségtelenül regényeket lehetne írni, és ahányan vagyunk, annyiféleképpen éljük meg a dolgot. Egy valami azonban biztos: ahhoz, hogy kellőképp el tudjunk lazulni, és átadni magunkat az élménynek, le kell vetkőznünk bizonyos gátlásokat. Most összegyűjtöttünk 8 szokást, amit magad mögött kell hagynod, ha felszabadult együttlétekre vágysz!

Fáradt vagy és feszült, viszont tudod, hogy ezen a héten még egyszer sem bújtatok ágyba, a szerelmed pedig láthatóan már nehezen türtőzteti magát. Előfordulhat, hogy egy kis ráhangolódás után a te kedved is megjön, de ha reménytelen a helyzet, ne erőltesd! A kényszeres, megjátszott szex mindkettőtök kedvét elveszi a további együttlétektől.

Csók, simogatás, petting, aztán szex, ahogy a szokás diktálja. Felejtsd el, vagy legalábbis ne ragaszkodj a sorrendhez minden alkalommal! Bízzátok az együttlétet a spontenaitásra, teperjétek le egymást már az előszobában, és akár szakítsátok meg az együttlétet orális szexszel!

Fotó: giphy

Ha hozzáérsz egy férfi nemi szervéhez, nagy valószínűséggel azonnal reagálni fog rá, a nőknél viszont nem mindig ilyen egyszerű a helyzet. Bizony, olykor idő és figyelem kell ahhoz, hogy beinduljon a motor, de ezért ne hibáztasd magad. Több év együttlét után természetes, hogy nem úgy reagál a szervezeted, mint az első alkalmaknál.

Ezt láttad már? 3 ok, hogy mostantól rendszeresen maszturbálj

A női libidó kiszámíthatatlan, és nem lehet megparancsolni neki, hogy egy héten hányszor, melyik napokon ébredjen fel. Előfordulhat, hogy az egyik percben a legintenzívebb vágyat érzed, a következőben pedig még az érintés is rosszul esik. Engedd, hogy az ösztöneid vezessenek, és ne akarj megálljt parancsolni, ha egy nap akár többször tör rád a vágy.

Szeretnél ügyesen mozogni, a lehető legtechnikásabban kielégíteni a partnered, és minimum egyszer elélvezni? A meghitt együttlét nem arról szól, hogy be kell bizonyítanod, hogy ismered az összes pózt, és még spárgázni is tudsz! A görcsös teljesítési kényszer elveszi a szex flow-ját, és így nem tudod magad ellazítani.

Fotó: giphy

Olvasd el ezt is! 6 ok, hogy ma este bekötött szemmel szexelj!

A szexuális kielégülés nem arról szól, hogy úgy kell kinézned, mint egy fitneszmodell szambaóra közben. Ne törődj a lefolyt szemfestékkel és a kócos hajjal, hiszen a partnered számára úgyis akkor vagy a legszexibb, ha kiül az arcodra az öröm. Hidd el, a férfiak pontosan látják, mi megjátszott, és jobban tetszel nekik lihegve és csapzottan.

Ha valami nem esik jól, ne szúrj ki se magaddal, se a partnereddel úgy, hogy nem jelzed neki. Persze törekedni kell rá, hogy minél kíméletesebben vázoljuk fel a problémát, de a szőnyeg alá söprés soha nem megoldás. A nyílt kommunikáció segít abban, hogy egyre jobban megismerjétek egymást, és közösen fejlesszétek az együttlétek minőségét.

Fotó: giphy

Valószínűleg minden nő életében megesik párszor, hogy orgazmust színlel, hogy így tegye boldoggá a partnerét. Ez nagy hiba: a szexualitás fejlesztése egy közös folyamat, amiben nagyon fontos, hogy őszinte visszajelzéseket adjatok egymásnak, ezáltal együtt érjetek el még magasabb szintre. Úgy nem várhatod el a partneredtől, hogy tudja, mire vágysz, ha sosem árulod el neki.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője