18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Csökkent a nemi vágyad? Van megoldás!

2017.július.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egyesek olyan szerencsések, hogy libidójuk mindig szárnyal. Másoknak pont jó úgy, ahogy van. Ám mi van akkor, ha te úgy érzed, az utóbbi időben látványosan csökkent a nemi vágyad? Van megoldás!

Csökkent a nemi vágyad? Van megoldás!
Fotó: Shutterstock

Amikor szerelmes az ember, "alanyi jogon" kívánja a másik testét, érintését, és akkor is fantasztikusnak érzi vele a szexet, ha valójában lenne még mit tanulni egymás testéről. Aztán amikor elmúlik a szenvedély, hirtelen rádöbbenhet, hogy a másik unalmas szerető, esetleg nem tudja, mivel okozhatna neki még nagyobb örömet. Az is lehet, hogy a szex nagyszerű, de már beleuntunk kicsit az ismerős partnerbe, a megszokott pózokba, és hiányzik nekünk az újdonság, az izgalom. Egy szerelmi kapcsolatban ez természetesen nem jelenti a véget, hiszen a párokat továbbra is összeköti a közös érzelmi háttér, az emlékek, esetleg a gyerekek. Épp ezért sokan a szőnyeg alá söprik a problémát, és egyszerűen megpróbálják elfelejteni, hogy szex is van a világon.

Nagyon fontos, hogy őszintén és nyugodtan beszéljetek a dologról. Két fontos kérdést kell megbeszélni első körben. Először is meg kell kérdeznünk a másikat, ő mire vágyik, majd el kell neki mondanunk, mi mit tudunk ebből neki megadni. Ezeket persze fordítva is meg kell beszélni. Elengedhetetlen, hogy a lehető legőszintébbek legyünk, hiszen ilyenkor derül ki, mi a probléma forrása. Lehet, hogy csak ellaposodott a szexuális életetek, lehet, hogy valamelyikőtök más impulzusokra vágyik. Néha elég néhány új pozíció kipróbálása, erotikus fehérnemű, erotikus játékszerek vásárlása, stb. A lényeg, hogy a szex képes legyen az újdonság erejével hatni, és a partnerek ismét izgalomba jöjjenek a másik érintésétől. Ha valamelyikőtök nem érzi kielégítőnek az együttlétet, akkor képesnek kell lennie pontosan meghatározni, miért, és a másik - miután türelmesen meghallgatta - elmondhatja, mit tud tenni a megoldás érdekében.
Fontos, hogy az eszköz, amelyet szexuális életetek felpezsdítésére választotok, száz százalékig közös döntés legyen, melyet mindketten akartok, és hogy hosszútávon ne veszélyeztesse a köztetek kialakult stabil érzelmi kapcsolatot.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője