18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Itt az új kedvenc szexjátékod: próbáld ki a mellbimbó csipeszt!

2017.május.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Igaz, általában nem mutogatjuk a mellbimbóinkat, azonban ez közel sem jelenti azt, hogy megfeledkezhetünk a létezésükről! Ahányan vagyunk, annyiféle módon reagál a testünk az érintésre, de a mellbimbó a legtöbb nőnél (és bizony, egyes férfiaknál is!) fontos szerepet tölt be a szexben. Ez az egyik legfontosabb erogén zóna, hiszen rengeteg idegvégződés van benne, és míg egyeseknél az izgalom fokozásában segít, addig mások akár az orgazmusig is eljuthatnak a stimulálásával.

És ha használunk vibrációs gyűrűket és dildókat, miért éppen a mellünkről feledkeznénk meg? Itt az idő, hogy ti is új vizekre evezettek, és kipróbáljátok ezt a különleges kütyüt, a mellbimbó csipeszt!

Elsőre talán elvetemült szado-mazo jelenetek, láncokkal kikötözött nők, és mindenféle kínzóeszközök ugranak be, de a valóságban közel sem erről van szó. A mellbimbó fogó alkalmazható teljesen fájdalommentesen is, úgy, hogy csupán az idegeket stimulálja. Emellett, ha megtalálod a megfelelő darabot, a partnered kedvében is járhatsz, hiszen kifejezetten szexi látványt nyújt ez az "ékszer".

Ezt is olvasd el! 10 érv, hogy minden nap szexelj

A mellbimbóval való kísérletezgetés egészen új utat nyithat a szexuális életedben, ráadásul most már hatalmas repertoárból választhatod ki a számodra megfelelő darabot. És ami a legjobb: az élmény nem csak addig tart, amíg felrakod az eszközt! Egyesek szerint akkor fokozódik csak igazán az élmény, amikor leveszed őket, hiszen újra beindul a vérkeringés, ami egyszerre termel endorfint és enyhe fájdalomérzetet, ezáltal még erősebb izgalmiállapotba hoz.

A mellbimbó csipesz kérdését egyébként először Donatien Aphonse Francoise feszegette Justine című 1970-es regényében, bár az ő ábrázolásában még kifejezetten fájdalom okozására használták, erőszakos szex közben. Még ha eredetileg ezt a szerepet is töltött be, a szexuális segédeszközök ipara ma már igencsak bőséges kínálatot nyújt, és színben, mintában, formában is megtalálhatod a kedvedre valót.

És ha mindez nem lenne elég, sokan evolúciós okokkal magyarázzák a bimbócsipesz népszerűségét: a férfiak ugye azért vonzódnak a mellek méretéhez és formájához, mert a termékenység jelét látják benne, tehát minden, ami a női mellhez kötődik, számukra csábító.

Szóval itt az idő, hogy ti is feldobjátok egy kicsit az együttléteiteket, és vállaljatok be valami izgalmasat!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Lehet, hogy te magad is elköveted ezt a hibát álláskeresés közben, és nem is tudsz róla

Lehet, hogy te magad is elköveted ezt a hibát álláskeresés közben, és nem is tudsz róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője