18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Perverz dolog, ha mellbimbó-szorítás felizgat?

2019.november.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Vannak dolgok, amit már te magad is kissé perverznek tartasz, de azért izgatnak is? Nyugi valószínűleg minden ember így van vele. Nagyon fontos persze, hogy tisztázd magadban azt, hogy mi az, ami tényleg felizgat, és mi az, amit csak a média (a pornó, vagy éppen az erotikus regények) akar rád tukmálni.

Perverz dolog, ha mellbimbó-szorítás felizgat?
Fotó: Getty

A szexben amúgy nagyjából minden elfogadott, ami a résztvevő felek számára oké. Tehát, ha neked és a partnerednek is beleférnek másoknak extrémebbnek tűnő dolgok, akkor felesleges ebből különösebb lelki kérdést csinálni. Az viszont nagyon fontos, hogyha kísérletezni támad kedved, akkor a saját vágyaidat éld ki, ne másokét.

Miért tűnik izgatónak a mellbimbó stimulálása?

Alapvetően a mell egy erogén zóna, a legtöbb ember számára, még a férfiaknak is. Tegyük gyorsan hozzá, hogy az is teljesen normális, ha valakinek nem okoz különösebb izgalmat, ha a melleit stimulálják, sokfélék vagyunk. Az azonban igaz, hogy a legtöbb ember számára a mell izgatása fokozza a szexuális élvezetet, nem véletlenül, hiszen a mellbimbó idegvégződésekben gazdag, szuperérzékeny terület. Éppen ezért iszonyatosan kényes arra, ha nem jól érnek hozzá, így gyakran ahelyett, hogy izgatnak az érintése, inkább fájdalmat okoz. Ahogy egyébként általában az erogén pontokat, vagy magát a csiklót is "fel kell készíteni" a szexuális kalandra, gyengéden, szinte alig hozzáérve körözni az ujjbeggyel valószínűleg jó módszer arra, hogy kiderüljön, hogy jóleső érzés-e, fokozza-e a gyönyörödet, ha a mellbimbódat izgatod.

Csipesz, pumpa, fájdalom?

Ha úgy érzed, hogy fel vagy készülve, felkészült a tested rá, akkor jobb ha előbb saját magad próbálod ki, hogy kellemes, vagy kellemetlen érzés, hogy a két ujjbegyeddel először csak finoman megszorítod a mellbimbódat. Igazából rögtön érezni fogod, hogy ez számodra egy izgalmakkal teli, járható út vagy teljes tévedés, utóbbi esetben inkább hagyj fel a kísérletezéssel. Ha már manuálisan kitapasztaltad, hogy ez neked izgató és kellemes érzés, akkor nyugodtan elkezdhetsz kísérletezni játékokkal is. A felnőttboltokban többféle eszközt is találhatsz, vannak mellbimbószorítók, és mellbimbópumpák, illetve olyan mellbimbócsipeszek, amelyen apró súlyok vannak, vagy a pár két felét lánc köti össze. Arra mindenképpen számítanod kell, hogy ellentétben azzal, amikor az ujjaiddal szorítod meg, az ilyen eszközök azonnal erősen szorítja meg a mellbimbódat, így aztán az ilyen eszközöket sose használd úgy, hogy nem készítetted fel a mellbimbódat arra, ami vele fog történni. A vákuumot képző pumpánál alapvetően egy szívóhatást fogsz érezni, ami nagyon szokatlan lehet, de talán kevésbá fájdalmas. A csipeszek azonban, pláne az olyanok, amelyeken még súly is van, vagy lánc, tényleg fájdalmasan tudják összeszorítani a mellbimbót. Tudjuk persze, hogy a gyönyörnek és a fájdalomnak van köze egymáshoz, és egy ilyen dologgal megtapasztalhatod, hogy ez tényleg így is van, hiszen a viselése mindkét érzést egyszerre okozza. Mindig óvatos duhaj legyél, először apró lépésekben próbálkozz.

Milyen érzés az orgazmus?

Milyen érzés az orgazmus?

Ne ess túlzásba

Amint fájdalmat érzel, vagy amint úgy érzed, hogy a fájdalom nagyobb, mint az élvezet, hagyd abba! Általában a termékleírások, de a szexológusok mindenképpen figyelmeztetnek, hogy az ilyen eszközöket ne használd 10 percnél tovább. Különben könnyen lehet, hogy a nagyobb élvezetért sokkal hosszabb ideig tartó, mindenféle gyönyört nélkülöző fájdalommal fizetsz majd meg. Illetve talán az sem mellékes, hogy helyesen használva elvileg külsérelmi nyomot sem okoz sem a mellbimbócsipesz, sem a pumpa, viszont hosszabb idő elteltével bevérzések alakulhatnak ki, ami nem csupán látványra nem túl szép, de kellemetlen is lehet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Péter Szabó Szilvia: „Nem az a típusú lány voltam, akinek az az álma, hogy fehér ruhába bújjon”

Péter Szabó Szilvia: „Nem az a típusú lány voltam, akinek az az álma, hogy fehér ruhába bújjon”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője