Hozd magad a legjobb formába a BioTechUSA új termékeinek segítségével!

2017.május.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hogy mi a közös a nőkben? Legyen szó fiatalról vagy idősebbről, duciról vagy vékonyról, szendéről vagy szexbombáról, nem létezik olyan nőnemű lény a földön, aki minden porcikájával elégedett lenne, sőt! Mert bizony itt lehetne vékonyabb, ott meg vastagabb, emitt kerekebb, amott meg feszesebb. Ugye ismerős az érzés?

Ép testben ép lélek – tartja a mondás, külsőnk ugyanis kihat a lelkünkre, az egész életünkre. A genetikát nyilván nem tudjuk megváltoztatni, azonban, ha az akarat teljesítménnyel párosul, úgy bárki képes változtatni az alakján, bizony, te is! A változás azonban nem varázsütésre következik be, a sikeres alakformálás egy életmód eredménye. Egy életmódé, melynek alappillérei a megfelelő táplálkozás és a rendszeres mozgás, melyet még hatékonyabbá tehetünk táplálék-kiegészítőkkel.

Mi kell a nőknek?
Szerettük volna megtudni, konkrétan mit várnak a hölgyek egy táplálék-kiegészítőtől, ezért megkérdeztük őket. Professzionális termékfejlesztési csapatunk több ezer válasz alapján fejlesztette ki vadonatúj, nőknek szóló termékcsaládunkat. A BioTechUSA for Her azért született meg, hogy komplett megoldást kínáljon az alakformáláshoz. Újra formába szeretnél lendülni? Többet tennél az egészségedért? Jó lenne leadni néhány kilót? Jobb kondícióra vágysz? Tónusos, feszes testet szeretnél? Vagy új szintre lépnél az alakformálásban? Prémium minőségű termékeink hatóanyagai segítenek abban, hogy egy új útra lépj. Egy olyan útra, melynek végén egy nő legnagyobb kincse, az önbizalom vár rád!

BIOTECHUSA FOR HER
A termékfejlesztéskor kiemelt szempont volt, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amik cukor-, laktóz-, illetve tartósítószer- és GMO-mentesek.

BioTech

A fehérje testünk fontos építőeleme, erre bizony a hölgyeknek is nagy szükségük van! Ezért prémium minőségű tejsavó-fehérje izolátumunk, fehérjekínálatunk "zászlóshajója", az Iso Whey Zero is a termékcsalád részét képezi. A már eddig is 4 féle kiszerelésben elérhető termék kifejezetten a hölgyek kedvéért kapott vadonatúj, praktikus, 450 g-os flakonos csomagolást, hogy kényelmesen elférjen az edzőtáskában, és a három legkeresettebb ízben (csokoládé, vanília, sütikrém) várja, hogy a női kezek levegyék a polcról.

Az Active Woman teljeskörű multivitamin és ásványi anyag étrend-kiegészítő. Középpontban az egészséges és szép haj, bőr és köröm. A megújult, immáron cukor- és laktózmentes*, sztíviával is édesített Ultra Loss egy magas fehérjetartalmú, vitaminokat és rostokat tartalmazó étkezéshelyettesítő shake ízletes alternatíva vacsora helyett, akár minden este.

Tudtad, hogy az edzések még hatékonyabbak lehetnek testsúlykontroll formulák fogyasztásával? A kapszulás L-Carnitine + Chrome nevéből adódóan l-karnitint és krómot tartalmaz, melyet edzés előtt 30 perccel kell bevenni. Megújult a Mega Fat Burner, ami immáron stimulánsmentes, így azok is bátran alkalmazhatják, akiknek magas a vérnyomásuk.

Ha pedig egy igazán pörgős edzésre vágysz, úgy neked ajánljuk edzés előtti és alatti formuláinkat, a por formátumú Pre Workout és Intra Workout készítményeket.

Készen állsz rá, hogy megtaláld végre a nőt, akit mindig is kerestél magadban?

*A por formátumú termékek esetében az állítás a vízzel hígított fogyasztásra kész termékre vonatkozik.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője