18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Mit kell tudni az anális szexről?

2016.április.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Talán a mostani lesz az eddigi legmegbotránkoztatóbb bejegyzésem mind közül, ugyanakkor tagadhatatlan tény, hogy sokan művelik a szex ezen formáját. Az anális szex nem újkeletű találmány, amit nemcsak meleg (és nem meleg) férfiak végeznek, hanem sok nő is örömét leli benne. Ha nem érdekel titeket ez a téma, és ódzkodtok az egésztől, akkor azt javaslom, hogy ne olvassatok tovább, mert az elkövetkezőkben egészen pikáns dolgokról lesz szó.

Orvosként nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy az emberek ezt bizony csinálják, vagyis foglalkozni kell az anális szexszel akár tetszik, akár nem. A szexuális felvilágosítás során sajnos ritkán, vagyis inkább egyáltalán nem kerül szóba ez a téma, ami olyan szempontból sajnálatos, hogy az emberek valamennyi százaléka azért érintett az ügyben. Mindezért megpróbálom röviden összefoglalni azokat a dolgokat, amikre mindenféleképpen figyelni kell, ha biztonságosan akarjuk csinálni.

Amennyiben alkalmi szexről van szó, az óvszer elengedhetetlen. Sokak szerint ez alól még a monogám partnerkapcsolat sem lehet kivétel, ugyanakkor kétlem, hogy például egymáshoz teljes mértékben hűséges meleg férfiak minden egyes alkalommal óvszert húznának. Ilyenkor viszont különösen figyeljünk a megfelelő síkosításra. A hüvely is sérül szex közben, a végbél nyálkahártyája úgyszintén. Megfelelő síkosítással, illetve a végbél záróizomzatának fokozatos tágításával a közösülés nemcsak sokkal kellemesebb, hanem hatványozottan biztonságosabb is lesz. Továbbá kiemelkedően fontos észben tartani azt, hogy az anális szexet már ne kövesse sem orális kényeztetés, sem hüvelyi behatolás. Tehát ez legyen az aktus záróakkordja.

Én úgy vagyok a szexszel, hogy mindenki azt csinál, amit csak szeretne, természetesen ésszerű keretek között, de meg kell hozni azokat az óvintézkedéseket, amikkel az esetlegesen felmerülő veszélyeket ki lehet zárni. Tehát, ha legközelebb netalántán anális szexre adnátok a fejeteket, ne feledkezzetek meg rólam és a macskámról sem.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője