Mondj igent a mostanában kapott házassági ajánlatra!- Egymondatos horoszkóp: Június 9.

2017.június.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a telihold ma a Nyilas jegyébe esik, óvakodj a fizikai megterhelésektől, a sportolást se vidd túlzásba – izomláz lehet a következmény. Ha jogi vagy hivatalos ügyekben jársz el, érveidet alaposan meg kell indokolnod ahhoz, hogy elfogadják őket. Szerencsére a Bikában lévő Vénusz harmonikus fényszöge a Rák-Marssal lehetővé teszi, hogy megvalósítsd azokat a szexuális vágyaidat, melyekre régóta vágytál, de ez a konstelláció a lakásfelújításnak, az ingatlan-beruházásoknak és a családalapításnak is kedvez.

Kos (03. 21-04. 20.) Ingatlanfronton remek lehetőséghez juthatsz, és ha már kitűztétek az esküvő időpontját, most élvezhetitek a közös otthon kialakításának minden lépését.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai csillagállás egy bikinis programot ígér: csak figyeld meg, mennyire bámul az a pasi, aki minden bizonnyal gyengéd szerető és talán szenvedélyes is.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy szeretkezel valakivel, de ez nem jelent életre szóló kapcsolatot, ám ha egy halom adatot kell feldolgoznod, kapkodásod könnyen visszaüthet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha sokat utazol a munkád miatt, nem csoda, hogy olyan vagy, mint akit kifacsartak, arra viszont nem számítottál, hogy barátod vagy főnököd szándékai komolyak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hol a csábító kísértés, hol pedig a félelem az erősebb benned, hogy sebet ejthetnek rajtad; a családodtól sem számíthatsz támogatásra, ne is kérd a segítségüket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Minél jobban megismered egyik barátodat, útitársadat vagy üzletfeledet, annál jobban megérted, mit is érzel iránta valójában – a kezdeti vágyakozásból szerelem lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Éppen annyit keresel, amennyire szükséged van, éppen azt a munkát (üzletet) kínálják fel neked, amelyikre vágytál, és akkor mehetsz szabira, amikor szeretnél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Utazásod, hódítási kísérleted jól sikerül, de talán csak a testi vágy vagy a párod vagyona vesz rá, hogy igent mondj a mostanában kapott házassági ajánlatra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan munkakörbe kerülsz, ahol megtalálod anyagi számításaidat, kollégádat vagy üzletfeledet kívánod ugyan, mégis inkább egy sikeres pasit akarsz levadászni.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy a pasidnak esze ágában sincs megházasodni, talán csak a testi vágy veszi rá, hogy megtegye ezt a lépést, ám ez nem elegendő egy tartós kapcsolathoz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lakás- és munkaügyben kedvező fordulat, de jól tennéd, ha a szerelemben inkább a józan eszedre hallgatnál, és nem a testi szükségleteidnek engednél.

Halak (02. 20-03. 20.) A szerelem és egy kihagyhatatlan üzleti ajánlat akkor jön el hozzád, amikor a legkevésbé sem számítasz rá, de kedvtelésre van szükséged, ami összeköt másokkal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője