Sztorik tabuk nélkül - 1. Laura pizsamapartija

Promóció

2017.szeptember.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nincs is jobb, mint egy igazi, csajos ottalvós buli! A múltkor három barátnőm aludt nálam és igazán remekül szórakoztunk.

Csajok az ágyban
Érdemes néha a srácok nélkül összejönni, és jól kibeszélni az összeset! Erre (is) jó volt a legutóbbi pizsamapartink a csajokkal. Persze nőből vagyunk mindannyian, ezért rendesen kiöltöztünk erre az egy éjszakára. Mert hiába nem volt a láthatáron egyetlen pasi sem, attól még mindannyian a legszexibb fehérneműinkben, akarom mondani hálóruhánkban domborítottunk. Úgyis készítünk majd szelfiket, és kitesszük a közösségire, hadd csorogjon a srácok nyála! – határoztuk el.

Éjszakai divatbemutató
Én például egy állati menő, piros alapon fekete csipkés bébidollt vettem fel. Enci barátnőm karcsú alakját egy kombinévállpántos, kissé áttetsző, törtfehér színű hálóing lengte körül, amelyen átsejlettek egy fekete tangabugyi merész körvonalai. Rocker barátnőnk, Zsanett is kitett magáért, és a stílust éjszakára sem feladva bőrhatású, fekete sztreccs haspólóban és térdig érő naciban domborított.

Kingus, a kakukktojás
Egyedül Kingus lógott ki a sorból, pontosabban az ő hagyományos pamutpizsamája: rózsaszín ujjatlan felső, alul szürke, lezser rövidnacival. Semmi extra. Nem győztünk rajta csodálkozni.
– Neked nincs egy rendes hálóruhád? – kezdtük lesajnálni szegényt, én pedig máris felajánlottam, hogy keresek neki valami szexisebb cuccot a sajátjaim közül, hogy legalább a szelfi-fotónkon kinézzen valahogy. Kingus szerencsére nem sértődött meg, és mint kiderült, esze ágában nem volt megválni a pizsijétől. El is magyarázta miért, mi meg csak hallgattuk elkerekedett szemekkel.

Védőbeszéd a pamutpizsamákért
– Rohadt jól néztek ki csajok, és tök rendesek vagytok, hogy belőlem is ilyen bombázót szeretnétek varázsolni, de én inkább kihagynám – rázta fejét Kingus.
– Ti is jobban tennétek, ha a szexi műszálas és csipkecsodák helyett inkább lezser, jól szellőző pamut alsóneműt hordanátok. Ugye tudjátok, hogy négyből három nőnél élete során legalább egyszer kialakul a hüvelygomba, és ennek köze van ahhoz is, hogy mit viselünk odalent? Az ilyen tapadós, műszálas cuccokba se perc alatt beleizzadtok, a nedves, meleg terepen aztán a gombák meg a bacik boldogan "lubickolnak", és csak szaporodnak és szaporodnak, ha már ilyen jó helyre kerültek. És a tanga? – fordult hirtelen Enci felé – az meg egy valóságos "bacifutár"! Csúszkál a "vágásban", viszi a bacikat a popsid felől előre, oda, ahol semmi szükség rájuk! Aztán máris megvan a baj, folyásod lesz, vagy éppen percenként szaladgálsz pisilni, mert a hólyagodig meg sem álltak a kis gazfickók – osztotta az észt Kingus.

Őszinte vallomások az éjszakában
– Ebben sajnos lehet igazság – sóhajtott fel fájdalmasan a kemény rocker Zsanett. – A múltkor is szinte rámrohadt a szűk műbőr nacim az egyik koncerten, és utána tényleg hüvelygombám lett. Az ugye a hüvelygomba, ami olyan nagyon viszket és olyan túrós hüvelyfolyással jár?
– Az bizony hüvelygomba. Nekem is volt már – szaladt ki a számon. – És te mivel próbáltad kikezelni?
– Laura, csak nem gondolod, hogy kísérletezgettem! – meredt rám döbbenten a kemény rockerlány.
– Rohantam egyenest a nődokihoz. Az ilyesmivel orvoshoz kell menni és beszedni a gyógyszert, amit felír. Meg persze a patikában vettem hüvelygomba elleni kúpot.



A tangabugyi bukása
– Talán nekem sem kéne tangát hordanom – szólalt meg Enci is, áttetsző hálóingecskéje szélét gyűrögetve. – Tavaly kétszer is volt "szerencsém" megtapasztalni, milyen az a hüvelyfertőzés. Az én dokim azt mondta, hogy nálam nem gomba, hanem baktérium okozta, vagyis túrós folyás helyett nekem bőséges, híg hüvelyfolyásom volt, aminek a szaga is irtó kellemetlen. Kaptam persze antibiotikumot, meg vettem mellé a patikában olyan készítményt, ami rendbe teszi a hüvely pH-t, meg a tejsavbaci-készletemet. Azt olvastam a neten, hogy enélkül könnyen visszajöhet a fertőzés, akár többször is. Oké, hogy ezt azóta megúsztam – úgy látszik ezzel a cuccal helyreállt a belső rend –, de mégis jobb lenne inkább elkerülni a bajt. Eddig bele se gondoltam, hogy ilyen sokat számít, mit viselek magamon.

További információ: micovag.hu vitagyn.hu


Szelfizés a hálószobában

Miután mindezt jól megtárgyaltuk, úgy döntöttünk, mégiscsak összeöltözünk ahhoz a közös szelfihez. Az eredeti tervet, hogy majd Kingusra húzunk mindenféle szexi göncöt, természetesen elvetettük. Ehelyett inkább kiosztottam a szekrényem mélyéről előbányászott régi jó pamutpizsiket, és a csini, műszálas csipkék helyett mindannyian kommersz, de legalább az egészségünkre biztosan nem ártalmas hálóruhákba bújtunk.

Ha hiszed, ha nem, az ekkor készült "Pizsamaparti" című fotónk így is rekordmennyiségű lájkot gyűjtött!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Zendaya bevállalta a pucérruhát, és tarolt a vörös szőnyegen

8 alkalom, amikor Zendaya bevállalta a pucérruhát, és tarolt a vörös szőnyegen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője