Elérkezett a Miele ideje - Jubilee mosogatógépek

Promóció

2017.május.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A 30 ÉVES MIELE EVŐESZKÖZ-MOSOGATÓFIÓKOT ÜNNEPELJÜK.

1987 – "Mosogatás a legmagasabb szinten": ezzel a szlogennel dobja piacra a Miele az első olyan mosogatógépet, amely evőeszköz-mosogató fiókkal van felszerelve. A mosogatótér harmadik szintjén a két kosár felett történik az evőeszközök kímélő és intenzív tisztítása.

Ismerd meg a Jubilee A+++ [https://www.miele.hu/haztartasi/jubilee-3649.htm] -t és a Jubilee SC [https://www.miele.hu/haztartasi/jubilee-3649.htm] -t, két attraktív akciós modellt - nem könnyű a választás, ugyanis mindkét modell kiemelkedő minősége és élettartama lenyűgöző!

Jubilee A+++
Maximális tisztítás, minimális fogyasztás. Fedezd fel Jubilee A+++ [https://www.miele.hu/haztartasi/jubilee-3649.htm] akciós modellünket a legnagyobb energiahatékonysággal és 3D-evőeszköz-mosogatófiókkal akciós áron, már 279 900 Ft-tól.

Jubilee SC
Optimális tisztítás A++ energiahatékonysági osztállyal. Bízz a 3D evőeszköz-mosogatófiókkal felszerelt Jubilee SC [https://www.miele.hu/haztartasi/jubilee-3649.htm] akciós modellünkben. Most vonzó akciós áron, már 239 900 Ft-tól.

Szabadalmaztatott* 3D evőeszköz-mosogatófiók és ExtraComfort kosárkialakítás

Még nagyobb, 3D rugalmasság: a középső süllyeszthető rész helyet nyújt a nagyobb evőeszközöknek, mivel magassága, szélessége és mélysége is variálható, úgy alakíthatod, ahogy szeretnéd. Mindegy, hogy hosszú szárú poharak vagy nagy edények, a pohártartóval és a lehajtható tüskékkel minden megtalálja majd a helyét.

A legjobb A+++ energiahatékonyság
Minden más mellett ráadásul az Automatikus programban a legjobb tisztítási eredményeket már minimális, 6,5 l-es vízfogyasztás mellett elérheted. Az edényeket a készülék friss vízzel mosogatja. Spórolj napról napra vizet és áramot az A+++ energiahatékonyságnak köszönhetően, így a legjobb tisztítási hatékonyság mellett takarékosan és különösen környezetbarát módon mosogathatsz.

Szabadalmaztatott* AutoOpen szárítás
Minden teljesen száraz: a mosogatóprogram végén a mosogatógép ajtaja automatikusan kinyílik. Alig hallható: alacsony, 44 dB(A) zajkibocsátási értékekkel mindig tökéletes eredmények mellett.

Keresd meg a számodra tökéletes modellt!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője