Miele UltraPhase: A tökéletes tisztaság garanciája

Promóció

2017.május.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A TwinDos az optimális időpontban adagolja az UltraPhase 1-t és 2-t a mosási folyamat során. Ezzel a legmagasabb mosóhatást éri el és a legjobb folyékony mosószer rendszert kínálja a piacon egyetlen gombnyomásra.

A legjobb folyékony mosószer-rendszer gombnyomásra

Automatikus adagolás: a forradalmi kétfázisú rendszerrel vagy más folyékony mosószerrel.

A TwinDos az UltraPhase 1-t és az UltraPhase 2-t az optimális időpontban adagolja a mosási folyamat során, ezzel a legmagasabb mosóhatást éri el és a legjobb folyékony mosószer adagoló rendszert kínálja a piacon egyetlen gombnyomással.

UltraPhase 1 feloldja a szennyeződéseket

Az UltraPhase 1 eltávolítja a felületi koszrészecskéket, mint a homok vagy a föld, melyet ezt követően vízzel egyszerűen ki lehet öblíteni.

...és eltávolítja a foltokat

Az UltraPhase 1 még az olyan zsíros foltokat is feloldja, mint a csokoládé vagy az olaj, így azok könnyedén kimoshatóak.

UltraPhase 2 eltávolítja a makacs foltokat

Kifröccsent a gyümölcslé vagy a vörösbor, amikor kitöltötted? Az UltraPhase 2-nek hála nem gond! Az UltraPhase 2-vel a fehérítő az optimális időpontban kerül hozzáadásra a mosási folyamathoz és eltávolítja még a makacs szennyeződéseket is.

Miele tipp

Sötét ruha
A jó megjelenéshez elengedhetetlen, hogy a ruházat színe telt és erőteljes legyen. A festés minőségétől és a használt mosószerfajtától függően a sötét ruhadarabok kifakulhatnak, vagy fehér "csíkok" jelenhetnek meg rajtuk. Ezért a Miele mosógépek tartalmazzák a "Sötét ruha" kiegészítő programot, amely a pamut vagy kevert szálakból készült textíliákat különösen színkímélően mossa, majd alaposan kiöblíti.

Azt tudtad, hogy...
A pamutvásznak leghíresebbje minden kétséget kizáróan szerintem a farmerszövet. Mindenkinek van, imádjuk, mert kényelmes, strapabíró, mert minél régebbi, annál jobban néz ki, mert annyi módon viselhetjük, mert, mert, mert…

A farmer ruhatárunk egyik alap darabja. A farmer eredetét Levi Strausshoz kötjük. A farmernadrág egy bizonyos fajta sávolykötésű (átlóban futó) pamutszövetből, a denimből készül és jellemzően kék színű.

A farmernadrág (jeans) néven ismert ruhadarabot eredeti formájában egy favágó megrendelésére Jacob David szabómester készítette 1870-ben, aki az ehhez szükséges erős pamutszövetet Levi Strauss San Francisco-i méteráru-kereskedőtől vásárolta meg. Annak érdekében, hogy a rávarrt zsebek minél erősebben tartsanak, Davis a sarkaikat fém szegecsekkel erősítette meg. A nadrágnak olyan nagy lett a sikere a munkások körében, hogy a szabómester egyre több megrendelést kapott. Készítésükhöz fehér vitorlavászon-szövetet és kék színű erős vásznat használt, melyeket mindig Strausstól szerzett be.

…és azt tudtad, hogy annak ellenére, hogy ilyen masszív ruhadarabról van szó az ápolása különleges bánásmódot igényel? A farmert mosás előtt fordítsad fordítsd ki, hogy elkerüld a fehér csíkok kialakulását és alacsony centrifugálási fordulatszámot szabad használnihasználj.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Te észrevetted? Csak szemfülesek szúrták ki az édes részletet Lajos herceg szülinapi fotóján!

Te észrevetted? Csak szemfülesek szúrták ki az édes részletet Lajos herceg szülinapi fotóján!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője