Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele

Promóció

2017.május.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Miele új W1 készülékgenerációjával tisztábban, kényelmesebben, egyedibben és takarékosabban moshatsz, mint valaha. A Miele PowerWash rendszer igazoltan növeli a tisztítóhatást. A TwinDos adagolórendszerrel nem csak a színes, hanem a fehér ruhákat is tökéletesen kimoshatod. A CapDosing funkcióval pedig egyszerűen, adagolókapszulákkal adagolhatod a speciális mosószert, az öblítőt vagy az additív szereket.

Ismerd meg a Miele mosógépeket, melyek egyedülálló TwinDos, kétfázisú mosószer-adagolói felülmúlják a kézi adagolást. A rendszer a töltetmennyiséget és a szennyezettségi fokot veszi figyelembe, ennek megfelelően adagolva a mosószert. Ráadásul most újabb egy évre elegendő ingyen mosószer jár minden Miele W1 típusú mosógép vásárlása esetén. Kell ennél több?

Teljesen automatikus adagolás
Ehhez a TwinDos két lehetőséget kínál. Egyszerűen csak tölts tetszőleges folyékony mosószert vagy öblítőt az utántölthető tartályokba, vagy használd a Miele kétfázisú rendszerét. Ezzel a fehér és színes ruhák tökéletesen tiszták lesznek, pont, ahogy szereted. A legjobb hatásfok érdekében a TwinDos az UltraPhase 1-et és az UltraPhase 2-t az optimális időpontban adagolja a mosási folyamathoz. Így a Miele a legmagasabb mosóhatást éri el és a legjobb folyékony mosószer adagoló rendszert kínálja a piacon, ráadásul egyetlen gombnyomásra.

2 fázisú adagolórendszer: úgy mos és adagol, ahogy Te szereted

Kényes póló vagy a barátod nagyon koszos nadrágja, színes vagy fehér: a legjobb eredményt a Miele egyedi 2 fázisú rendszerével érheted el. Így minden alaposan megtisztul – még a tegnapi partiban szerzett makacs foltok is. Hiszen mindkét komponens az optimális időpontban, egymástól függetlenül lesz a mosási folyamathoz adagolva.

Nézd meg videóinkat és fedezd fel a TwinDos rendszerét!

Miele mosógépek előnyei, automatikus adagolás

Miele TwinDos UltraPhase 1 és 2

Miele CapDosing - adagolókapszulák

Miele W1 PowerWash 2.0

Ellenőrzött minőség
A Hohenstein Institut megvizsgálta a kétfázisú automatikus adagolórendszer, valamint az UltraPhase 1 és UltraPhase 2 mosószerek tulajdonságait. A kiemelkedő mosási hatékonyság mellett az eredményes folteltávolítást, a vakító fehérséget, a szürkülés gátló hatást és a pontos adagolást emelte ki.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője