A Baraka Budapest étterem sommelierjét kérdeztük a minőségi borokról!

2018.június.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hazánkban is egyre több borfogyasztót számlálhatunk, a minőségi borokról azonban sokan csak felületes tudással rendelkeznek.

A Baraka Budapest étterem sommelier-je, Kovács Péter a GLAMOUR 2 Szék adásában mesélt nekünk arról, hogyan választotta ezt a pályát, miből is áll munkája, milyen kínálattal várja a vendégeket az étterem és, milyen kihívásokkal kell szembenéznie annak, aki a borok specialistája szeretne lenni!

A teljes interjút itt nézheted meg!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője