A sötét ötveny árnyalatában is lesz kínosan giccses rész! - Itt az új trailer!

2016.december.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Akárhogy is A szürke ötven árnyalata filmes feldolgozása igencsak nagy siker volt, és biztosak lehetünk benne, hogy 2017 Valentin-napján is sikerrel rajtol majd a mozikban a folytatás.

Dakota Johnson és Jamie Dornan A sötét ötven árnyalatában
Fotó: Universal Pictures

A főszereplők maradnak, de új a rendező és állítólag az első epizóddal rendkívül elégedetlen írónő is jobban belefolyt A sötét árnyalata előkészületeibe. Egy kicsit thrilleresebbre ígérik a történetet az eredeti könyvnél, ugyanakkor kívánalom volt az is, hogy egy fokkal az erotikus jelenetek azért lehetőleg forróbbak legyenek, mint A szürke ötven árnyalatában, ahol a könyv és a film között igencsak nagy volt a szakadék ebben a tekintetben.

A sötét ötven árnyalatában bővül a színészgárda és felbukkan Kim Basinger, a ´90-es évek szexikonja. Hogy a szexjelenetek izzóbbak lesznek-e, arról fogalmunk sincs, de hogy lesznek, az biztos. Az új előzetesben bőven van erotika és tényleg thrilleresebbnek tűnik, mint az első epizód.

Hogy őszinték legyünk a kereskedelmi siker ellenére sem volt túl jó visszhangja a filmnek. A színészek sem feltétlenül kaptak jó kritikákat, de inkább túlcsorduló, giccsbe hajló jelenetek sokasága és rettenetes párbeszédek akasztották ki a kritikusokat. A szürke ötven árnyalatának egyik mélypontja a Christian éjszakai zonogoraszólója volt a cukordíszletként világító várossal a háttérben. A sötét ötven árnyalatának új előzetesében már láthatjuk, hogy megcsinálták az említett jelenet párjelenetét és még rá is tettek egy lapáttal. Talán februárig még kivágják a filmből.

Érzelmes zongorás jelenet A szürke ötven árnyalatából:

Fotó: giphy

A helyszín, időpont változatlan A sötét ötven árnyalatában:

Fotó: giphy

A sötét ötven árnyalatának újabb előzetese:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője