Egy tabumentes websorozattal tér vissza Liebhaber Judit volt modell-műsorvezető

2021.február.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Liebhaber Judit erős, izgalmas és nem utolsósorban bátor nőket kérdez életük sorsfordító állomásairól a saját ötletén alapuló Erősebb Igen című online beszélgetéssorozatban. Az első évadban olyan hírességeket lát vendégül, mint Dobó Kata, Pataki Ági, Gubík Ági vagy Tornóczky Anita, akik megdöbbentő őszinteséggel, tabuk nélkül mesélnek korábbi lépéseikről, valamint a mögöttük lévő indíttatásokról és érzelmekről. A műsor egyedisége a szokatlan témákban és vallomásokban, valamint azok felemelő hatásában rejlik.

Ismét visszatér a képernyőre a 90-es évek népszerű topmodellje, Liebhaber Judit, akit ezúttal YouTube-on kísérhetnek figyelemmel a nézők Erősebb Igen című műsorában, amely legelőször Dobó Kata meghökkentő történetével jelentkezik március 2-án.

Az online beszélgetéssorozat alapötlete még a 2000-es évekre nyúlik vissza, amikor Liebhaber Judit Los Angeles-ből hazatérve lehetőséget kapott arra, hogy a kifutók világa után műsorvezetőként is kipróbálhassa magát a Filmmúzeum kulturális műsorában. Már ekkor megfogalmazódott benne, hogy szeretne egy olyan interjúsorozatot, amiben a mélyebb beszélgetések és érzelmek kapják a főszerepet. Ám az anyai kötelességek és a családi vállalkozás körüli teendők késleltették a megvalósítást. A 2020-as év váratlan fordulatai azonban teret engedtek a régen dédelgetett tervek kivitelezéséhez. Judit műsora sokak számára segítség lehet ebben a különös időszakban, hiszen a korlátozások miatti szeparáltságban még nagyobb igény van arra, hogy érzésekről beszéljünk és inspiráló történeteket hallgassunk. Ez a gondolat inspirálta az Erősebb Igent, amely ahogyan a cím is utal rá – a gyengébbik (ám korántsem gyenge) nem igenlő döntéseit helyezi a fókuszba. Az online beszélgetéssorozat mély, olykor igen felkavaró párbeszédeknek ad helyet és társadalmi szempontból is fontos kérdéseket jár körül. Vajon miben leszünk másak a koronavírus után? Mit tanult az emberiség a karanténban töltött idő alatt? Mi van a #meetoo mögött? Hogyan kezeljük ezt a jelenséget? Miért olyan nagy "vívmány" ez az egész? A nézők epizódról epizódra újabb nézőpontból ismerhetik meg ezeket a megkerülhetetlen témákat.

"A koronavírus miatti szünetben sokan elgondolkozhattak arról, hogy mik az igazán fontos dolgok az életben. Én is így tettem. El is határoztam, hogy megvalósítom régi álmomat egy beszélgetős műsor formájában, melyben a lényegről szeretnék beszélgetni: érzésekről, indíttatásokról, valamiféle hajtóerőről, ami végigkísér bennünket az életünkben. Így fogalmazódott meg bennem az Erősebb Igen ötlete – mondta Liebhaber Judit, az Erősebb Igen háziasszonya." Hozzátette: "Számos olyan nő van hazánkban, akiket bár sokan ismernek, de kevesen igazán. Rengeteget tanulhatunk tőlük és nehézségeink közepette is erőt meríthetünk a történeteikből. Róluk szól az Erősebb Igen."

A műsor azokat az önfejlesztésre nyitott nőket célozza elsősorban, akik Judithoz hasonlóan úgy érzik, hogy fordulóponthoz érkezett az életük: szeretnének valami újba belekezdeni, de még bizonytalanok és szükségük van némi inspirációra ahhoz, hogy megtegyék azt a bizonyos első lépést. A nézők minden részben egy teljesen új oldalukról ismerhetik meg a vendégeket, akik őszintén beszélnek sorsfordító döntéseikről – karrierről, párkapcsolatról és családról – valamint azokról az érzésekről és indíttatásokról, melyek végigkísérték pályájukat. Mire mondtak igent? Miért éppen akkor? Hogyan tekintenek vissza múltbeli önmagukra? Mit csinálnának ma már másként? Mit tanultak magukról? Az Erősebb Igen efféle kérdésekre keresi a választ, miközben tükröt tart a 21. századi nők elé és kézen fogva vezeti őket az úton.

A websorozat egyik első vendége, Tornóczky Anita például elárulja, miként élte meg az őt ért kritikákat huszonévesen, de az is kiderül, hogyan épített modellkarriert a nulláról a mindössze 19 éves Pataki Ági a hetvenes években. Dobó Kata pedig sosem hallott részletességgel mesél az Amerikában töltött évekről.

Íme a sorozat előzetese:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák szenvedélyre vágyik, az Oroszlán csábításra készül - április 20.

Napi horoszkóp: A Rák szenvedélyre vágyik, az Oroszlán csábításra készül - április 20.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője